Güncel
22 Kas 2020 08:00 Son Güncelleme: 22 Kas 2020 08:00

Nlogo İstanbul 45'inci katta villa hayatı sunuyor

İkinci etabında teslimatları yıl sonunda başlayacak olan Nlogo İstanbul projesinde 45’inci katta villa hayatı sunuluyor.

Nlogo İstanbul 45'inci katta villa hayatı sunuyor

İkinci etabında teslimatları yıl sonunda başlayacak olan Nlogo İstanbul projesinde 45’inci katta villa hayatı sunuluyor. Daire fiyatlarının 399 bin TL ila 875 bin TL arasında değiştiği projedeki villa konseptli lüks penthouse daireler 1 milyon dolara satışa sunuluyor.
 
Esenyurt’ta hayata geçirilen Nlogo İstanbul’un 2’nci etabında anahtar teslimleri yıl sonunda başlıyor. Özyurtlar Holding tarafından inşaa edilen 1800 dairelik ilk etapta iki yil önce yaşam başladı. Esenyurt’un merkezinde yer alan Nlogo İstanbul’un 2’nci etabında yaşam başlaması için sayılı günler kaldı.
 
Nlogo İstanbul projesinin ikinci etabında 900 daire bulunuyor. 1+1’den 3+1’e, 80 metrekareden 175 metrekare büyüklüğe uzanan dairelerin fiyatları, 399 bin TL ile 875 bin TL arasında değişiyor.

PENTHOUSE DAİRE 1 MİLYON DOLAR

Özyurtlar Holding’in hayata geçirdiği 33’üncü projesi Nlogo İstanbul’da 45 katta villa hayatı konsepti sunuluyor. İçinde asansör bulunan, jakuzili ve manzaralı lüks penthouse dairelerin fiyatları 1 milyon dolar olarak açıklandı. Özyurtlar Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Alper Özyurt Nlogo İstanbul ikinci etap satışları hakkında şöyle konuştu: “900 daireden oluşan ikinci etabımızın inşaat çalışmalarında, pandemiye rağmen hız kesmedik. 33’üncü projemizde de yatırımcılarımızdan ciddi bir talep alıyoruz. Yatırımcılarımıza söz verdiğimiz tarihte teslimlere başlıyoruz. Aynı zamanda 3 blokta, 3’er adet, 3 katlı penthouse dairelerimizi de satışa sunmaya hazırlanıyoruz. Özel mimariye sahip olan bu dairelerimizin fiyatı 1 milyon dolar.”

DAİRE FİYATLARI 399 BİN  -  875 BİN 

Proje kapsamında holding bünyesinde 24 ay vadelendirme fırsatı sunduklarını söyleyen Alper Özyurt, Nlogo İstanbul’un üçüncü etabında da 1+1’den 3+1’e farklı tip ve büyüklüklerde dairelerin yer aldığını söyledi. 1+1 daireler 80 metrekare, 3+1 daireler ise 175 metrekare büyüklüğe sahip. Projede daire fiyatları ise 399 bin TL ile 875 bin TL arasında değişiyor.
 
Nlogo İstanbul'un sosyal donatı alanlarıyla da yaşamın merkezinde konumlanıyor.  Projenin sosyal donatı alanları arasında çocuk oyun alanları, çocuk oyun odası, süs havuzları, rekreasyon alanları, yürüyüş parkurları, basketbol sahası, açık yüzme havuzu, kapalı yüzme havuzu, Türk hamamı, sauna, giyinme odaları, spor salonu, fitnesscenter, lobi-cafebar, sinema salonu yer alıyor.
 
310 BİN METREKARE 7 BLOK
 
Nlogo İstanbul projesi 310 bin metrekarelik alanda 7 blok halinde yükseliyor. Projede, alışveriş ve yeme içme markalarını buluşturan, 87 dükkândan oluşan Cadde İstanbul da yer alıyor. Projeyle Esenyurt’un gelişimine yön vererek, bölgenin marka değerinin oluşmasına katkıda bulunduklarını belirten Alper Özyurt, “Cadde İstanbul bölümü için kiralama görüşmelerimiz sürüyor. Bu bölüme de Türkiye’nin dev alışveriş ve yeme içme markalarından talep alıyoruz.” dedi.