Konut Haberleri
27 Kas 2012 12:31 Son Güncelleme: 10 Oca 2019 00:12

Nish Adalar’da son perde

Yalova’dan tarihi Yarımada’ya uzanan manzarasıyla, Adalar’a nazır yaşam fırsatı sunan Nish Adalar projesinde son fırsatlar başladı.

Nish Adalar’da son perde

Yalova’dan tarihi Yarımada’ya uzanan manzarasıyla, Adalar’a nazır yaşam fırsatı sunan Nish Adalar projesinde son fırsatlar başladı. 2 bin 300 konutluk projenin ilk etabında yaşam başlarken, üçüncü etapta teslimler aralıkta başlıyor. Projenin son etabıysa 2013’ün Mart ayında yapılacak.

İstanbul’un en önemli projelerinden biri olarak gösterilen Adalar’a nazır yaşam fırsatı sunan Nish Adalar projesinde son kampanyalar başladı. 2 bin 300 konutluk projenin ilk etabında yaşam başlarken, üçüncü etapta teslimler aralıkta başlıyor. Projenin son etabıysa 2013’ün Mart ayında yapılacak.

PEYZAJ ALANI ÖNEMLİ
Özyazıcı İnşaat’ın İstanbul’un en yüksek yerleşim alanlarından Süreyyapaşa’da inşa ettiği Nish Adalar’da sona yaklaşıldı. Yaşamın başladığı projede az sayıda hemen teslim dairenin yanı sıra, aralık ve mart aylarında teslim edilecek dairelerde satışta.

Projenin her ihtiyaca yönelik tasarlanan daire seçenekleri arasında 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire tipleri yer alıyor. 202 bin metrekare arsa üzerinde inşa edilen Nish Adalar’ın 160 bin metrekaresi peyzaj alanlarına ayrıldı.

206 BİN 817 LİRA
Büyük kısmının sahiplerini bulduğu Nish Adalar’da son daireler için çeşitli ödeme planları uygulanıyor. Fiyatların 206.817 TL’den başladığı projede 60 aya yüzde 0,88, 120 aya yüzde 0,92 oranlarıyla kredi kullanılabiliyor. 3 bin metrekareye yakın kapalı sosyal tesis alanı bulunan Nish Adalar’da üyelik sistemiyle çalışacak ve dışarıdan da üye alacak spor tesisi için Life GYM ile anlaşıldı.

SPOR TESİSİ ÖNE ÇIKTI
Daire sahiplerinin dışarıdan gelen üyelere kıyasla daha düşük ücretlerle spor tesisinden yararlanabileceği vurgulandı.
Projenin geniş sosyal yaşam ve spor alanları içinde dördü açık, biri kapalı olmak üzere yüzme havuzu fitness merkezi, sauna, spa, Türk hamamı, kafe, restoran, seyir terası ve yürüyüş yolları bulunuyor.

5 bin 300 ağaç bulunuyor
SÜPER marketlerden, eczaneye, kuaföre, kuru temizlemeye kadar tüm ihtiyaçlara yanıt verecek şekilde hizmete giren ticari ünitelerle Nish Adalar tam anlamıyla bir yaşam merkezine dönüşüyor. 

Süreyyapaşa Ormanı’nın yanı başında yer alan Nish Adalar kesintisiz adalar ve İstanbul manzarasının yeşille mavinin buluştuğu bir noktada yer alıyor. Projenin 160 bin metrekaresinin peyzaja ayrılmasıyla eşsiz bir yaşam alanı oluşturuluyor. Temiz havasıyla avantaj sağlayan projenin çevre düzenlemesinde 5 bin 300 ağaç, 53 bin çiçekli bitki ve 153 bin bodur bitki bulunuyor.

Rahat ve hızlı ulaşım
KONUMU itibariyle adeta İstanbul’un kaptan köşkünde yükselen Nish Adalar, E-5 karayoluna 2,5 km, Sahil yoluna 4 km, Bostancı İDO iskelesine 7 km mesafede yer alarak ulaşım açısından da büyük avantajlar sağlıyor.