Politika
04 Ara 2019 11:16 Son Güncelleme: 04 Ara 2019 11:17

Nihal Olçok Davutoğlu'nun partisinde

Eski AKP Genel Başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun kuracağı partinin kurucular kurulunda 15 Temmuz'da eşi ve oğlunu kaybeden Nihal Olçok da yer aldı.

Nihal Olçok Davutoğlu'nun partisinde

Olçok'un Bolu'da yapılan kurucular kurulu toplantısına katıldığı, yaptığı konuşmada Davutoğlu'nun FETÖ ile mücadelede samimiyetine inandığını söylediği öğrenildi. 

15 Temmuz Darbe Girişimi'nde oğlunu ve AKP'nin seçim reklam kampanyalarını yürüten eşi Erol Olçok'u kaybeden Nihal Olçok, AKP'nin FETÖ ile mücadelesine yönelik eleştirileriyle gündeme geldi. En son İçişleri Bakanı Süleymon Soylu'nun 15 Temmuz'un 'kara kutusu' Adil Öksüz hakkında 'Nerede olduğunu biliyoruz' açıklamasına Olçok, Twitter hesabı üzerinden "Bir seçim zamanı Apo gibi iade edilmek üzere, muhafaza mı ediliyor bir yerlerde?" diye yazmıştı. 

Diğer yandan eski AKP Genel Başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun kuracağı partide sona yaklaşılıyor. Bolu'da yapılan kurucular kurulu kampının ardından parti tüzüğü ve programında son rötuşların yapıldığı öğrenildi. İsim ve logonun henüz netleşmediği, 'güneş' ambleminin de beğenilenler arasında olduğu belirtildi.