Konut Haberleri
15 Ağu 2014 00:07 Son Güncelleme: 10 Oca 2019 01:40

Nidapark Beşiktaş’ta son 15 daireye düşük faizle sahip olma fırsatı

Beşiktaş’ta konforlu bir yaşamın kapılarını aralayan Nidapark Beşiktaş projesinde, avantajlı ödeme ve yüzde 1 KDV fırsatı son 15 daire için devam ediyor

Nidapark Beşiktaş’ta son 15 daireye düşük faizle sahip olma fırsatı
İSTANBUL’un merkezi Beşiktaş’ta lüks ve konforlu bir yaşamın kapılarını aralayan Nidapark Beşiktaş, avantajlı faiz oranlarına sahip kampanyasıyla son 15 dairesi için cazip bir ödeme fırsatı sunuyor. Yüzde 1 KDV avantajı sunan ve KDV’nin fiyatlara dahil olduğu projede ödemeler, 60 aya kadar vade için yüzde 0.69 faiz oranı ile gerçekleştiriliyor.  60 ay sonrası 120 aya kadar olan vadelendirmelerde ise 0.79 faiz oranı üzerinden banka kredisi ile ödeme yapılıyor. 

2015 Haziran’da teslim

Büyük ödeme kolaylığı sağlayan kampanya ile hayallerindeki evlerde yaşama fırsatı bulacak konut sahipleri ödemelerini anlaşmalı bankalar üzerinden avantajlı faiz oranlarından yararlanarak gerçekleştirebilirler. Projenin Haziran 2015’te ev sahiplerine teslim edilmesi planlanıyor. Beşiktaş’ın göbeğinde, iskeleye yürüme mesafesinde toplam 58 rezidans dairesi bulunan Nidapark Beşiktaş’ın Boğaz’a uzaklığı sadece 924 adım. Beşiktaş’ın en güzel bölgelerinden Ihlamur Caddesi üzerinde bulunan Nidapark Beşiktaş, Beşiktaş iskelesine yürüme mesafesinde, Boğaziçi Köprüsü bağlantı yoluna ise 250 metre uzaklıktaki konumu sayesinde konut sahiplerine İstanbul’un her noktasına rahat ulaşım imkanı ve yeşil ile örtülü bir yaşam merkezi sunuyor.  Az katlı ve yatay olarak konumlandırılan projede, karbon salımını azaltacak enerji  sistemi de mevcut.