Kampanyalı Projeler
11 Mayıs 2018 17:09 Son Güncelleme: 10 Oca 2019 05:48

NG Residence’tan kira garantili dev kampanya

Basın Ekspres’in yıldız projesi NG Residence, yatırımcısına sunduğu kira getirili kampanyasıyla kazancı zirveye taşıyacak.

NG Residence’tan kira garantili dev kampanya
Sunduğu kazançlı yatırım fırsatıyla kısa sürede Basın Ekspres’in yıldızı haline gelen NG Residence projesinde, kira getirili dev kampanya başladı. Kampanya kapsamında projeden konut alan yatırımcılar, 24 ay boyunca konut fiyatının yüzde 5’ine denk gelen oranda kira getirisi alacaklar. Kampanya 25 Mayıs’a kadar devam edecek.

NTV'nin haberine göre; Seramik ve turizm sektöründe Türkiye’nin öncü markası NG Kütahya Seramik’in ilk büyük konut projesi olan NG Residence, sunduğu kazançlı yatırım fırsatını kira getirili dev kampanyasıyla destekliyor. İstanbul’un en değerli bölgelerinden biri olan Basın Ekspres’te hızla yükselen proje, konumu ve donanımının yanı sıra sunduğu yeni kampanyasıyla da yatırımcılar için ciddi bir cazibe yaratıyor.

24 AY KİRA GETİRİ FIRSATI 25 MAYIS'A KADAR SÜRECEK

Bugün başlayıp 25 Mayıs’a kadar sürecek kampanya aracılığıyla, yatırımcılara konut fiyatının yüzde 5’ine denk gelen oranda destek sunuyor. Üst düzey donanımını farklı tasarımıyla da birleştirerek sektöre yeni bir soluk kazandıran projeye yatırım yapanlar, elde ettikleri yüksek kazancı bu kampanyayla da zirveye taşıyor. Kampanya kapsamında konut alan yatırımcılar kira desteğinden 24 ay boyunca faydalanabilecek.  




GÜNDELİK YAŞAMIN VE TİCARETİN ZİRVESİNDE

Bulunduğu lokasyon avantajıyla gündelik yaşamın ve ticaretin merkezinde konumlanan NG Residence, sahip olduğu bu donanımıyla yatırımcılara üst düzey konforla donatılmış bir yaşam vaat ediyor. Proje 62 ile 130 metrekare arasında değişen, 1+1 ve 2+1 seçeneklere sahip 306 daireden meydana geliyor.

YATIRIMCISINA ÜST DÜZEY KAZANÇ SAĞLAYACAK

İstanbul’un önemli noktalarına yakınlığıyla dikkat çeken NG Residence, ilerleyen yıllarda dünyanın en önemli fuar ve kongre alanı olacak İstanbul Atatürk Havalimanı’na 6 kilometrelik mesafede yer alıyor. Yavuz Sultan Selim Köprüsü’ne ve 3. Havalimanı bağlantı yollarına 4 kilometrelik mesafede konumlanan NG Residence, metro istasyonuna ise 200 metrelik mesafede yer alıyor. Mimari duruşu, kullanılan malzeme, işçilik kalitesi ve lokasyon avantajıyla bölgede diğer projelerden ayrışan bir yaklaşım sunuyor. Projenin sahip olduğu bu donanımla, yatırımcısına bölgede yer alan projelerin çok üstünde bir kazanç sağlaması bekleniyor.

HER DAİREYE ÖZEL KAPALI OTOPARK

Projede sunulan hizmetler arasında; 7/24 güvenlik, SPA, buhar banyosu ve sauna yer alıyor. NG GYM spor salonunda ise pilates ve fitness imkânları yer alıyor. Projede her daireye özel kapalı otopark alanı standart olarak sunuluyor.