Konut Haberleri
18 Haz 2013 16:19 Son Güncelleme: 10 Oca 2019 00:28

Next Level'ın iletişim alt yapısını Enterasys Networks kuracak!

Ankara'da Next Level projesinin tüm IP sistemlerini, kablolu ve wireless iletişim alt yapı çözümlerini Enterasys Networks sağlayacak

Next Level'ın iletişim alt yapısını Enterasys Networks kuracak!
Bina otomasyonunu ve IP sistemlerine baglı olan güvenliğin ve yönetimin iletişim ağlarını Enterasys Networks kuracak.
Pasifik İnşaat, Ankara’nın ofis, rezidans ve alışveriş merkezi (AVM) fonksiyonlarını içeren ilk karma kullanımlı projesi Next Level’ı hayata geçiriyor. Ankara’nın en önemli ve değerli lokasyonu Eskişehir Yolu ile Konya Yolu’nun kesiştiği noktada bulunan Next Level, Ankara’nın  silüetini değiştirecek...
Next Level, Ankara’da mimari anlamda da farklılık gösteren çok özel tasarlanmış bir proje olma özelliği taşıyor.
Next Level, 19 bin 590 metrekarelik arsa alanı ve 190 bin metrekarelik inşaat alanına sahip bulunuyor. Next Level Rezidans’ta, büyüklükleri 97 ile 158 metrekare arasında değişen 40 adet süit daire ve büyüklükleri 148 ile 247 metrekare arasında değişen 65 adet rezidans dairesi yer alıyor.
Cephe tasarımı ve sunduğu işlevsel özellikleri ile Ankara’daki ofis anlayışını değiştiren Next Level Ofis ise 30 kat ve 133 ofisten oluşuyor.
 
ENTERASYS NETWORKS HAKKINDA
 
Enterasys Networks Türkiye’de 1996 yılından bu yana kurumların iş ortağı olarak hizmet veren, ağ altyapıları ve güvenlik çözümlerini sağlamada dünya lideridir.
Enterasys Networks, hem patentli ve çeşitli kablolu/kablosuz ağ altyapısı hizmetiyle hem de güvenlik ve yönetim çözümleri temin etmesiyle ağ endüstrisinin hızla yükselen firmalarından biri olmuştur. Enterasys One Fabric TM, varsayılan hizmet birimlerinden,  hareketli araçların bulut bilişimi ve data merkezli çevrelerine kadar, görünürlüğün ve kontrolün genişlemesi açısından endüstrideki ilk fabrika bazlı ağ çözümleri firması olmuştur. 90’dan fazla ülkede aktif olan Enterasys,  data merkezinden, sabit performanslı ve kritik iş uygulamalarıyla geliştirilmiş güvenlikli mobil edge'e kadar müşterilerine fırsatlar sunmaktadır ve tümü tek bir mercekten yönetilmektedir.
 
Enterasys Networks Türkiye Direktör’lüğünü 18 senedir yürüten Tarkan Sualp, Enterasys Networks olarak sundukları kablolu ve kablosuz şebeke altyapıları ile güvenlik ve yönetim çözümleriyle sektörün en hızlı büyüyen şirketlerinden biri olduklarını belirtti. Bu uzmanlıkları ile Ankara’da Next Level projesinin tüm IP sistemlerini, kablolu ve wireless iletişim alt yapı çözümlerini Enterasys Networks’ün sağlayacağını, bina otomasyonunu ve IP sistemlerine baglı olan güvenliğin ve yönetimin iletişim ağlarını kuracaklarını belirtti.
 
Enterasys’in çalışma kültürü, teknik destekteki endüstri liderliğinin yanı sıra “Müşterimizden daha önemli hiçbir şey yoktur” ilkesinden güç alır. 
Enterasys donanımları, yazılımları, hizmetleri ve eğitimleri hakkında daha fazla bilgi almak için lütfen www.enterasys.com  adresine bakınız.
 
NEXT LEVEL ANKARA HAKKINDA
 
Proje, farklı yaşam fonksiyonlarının bir arada bulunduğu, Ankara'nın en önemli ve değerli yerinde, başkent ana ulaşım arterlerinin güney ile kuzey, doğu ile batının kesişme noktasında konumlandı. 
İş dünyası ve sosyal yaşamın tek bir merkezde toplandığı bu buluşma noktası, modern yaşamın tarzını benimseyen kişilerin yeni yaşam alanı olacak.
 Bu konumun dinamizminden esinlenen mimari, bölgedeki gelişimi ve bu aktif yaşamı binaların genel formuna ve dış cephesine bir ayna gibi yansıtıyor.
 Ofis Kulesi, ikonik yapısı ve heybetli kütlesiyle tek bir parça olarak ekonomik potansiyelin gücünü sembolize ederken; rezidans kulesi nadide bir mücevher gibi, insanlar için özenle işlenmiş şahsa özel yaşam alanlarıyla farklılık gösteriyor.
İki kule, korunaklı bir sosyal çekim alanı olarak tasarlanmış güçlü bir podyum üzerinde buluşuyor. Eşzamanlı olarak kültür, eğlence ve sosyalleşme imkanı sunan bir kentsel alana dönüşüyor.
 
Bilgi almak için www.nextlevel.com.tr bakınız.
 
PASİFİK A.Ş. HAKKINDA
Pasifik:
Pasifik İnşaat, dört firmadan oluşan Pasifik Grup’a bağlıdır. Pasifik Grup’u oluşturan şirketler şunlardır:
Pasifik İnşaat:
2008 yılında kurulan Pasifik Gayrimenkul Yatırım İnşaat A.Ş grubun özel projelerini geliştiren ve gerçekleştiren firma olarak faaliyetini sürdürmektedir.
İlerleyen Yapı LTD. ŞTİ.
2003 yılında kurulan İlerleyen Yapı İnşaat Taahhüt Gıda Turizm Eğitim Hizmetleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, inşaat taahhüt şirketidir.
Orpaş A.Ş
1995 yılında kurulan Orpaş Gıda San. Ve Tic. Anonim Şirketi, grubun gıda şirketidir.
Orçay A.Ş
Pasifik Grup’un hayata geçen ilk firmasıdır. Türkiye’deki çay sektörünün ilk dört özel firmasından biri olarak 1986 yılında kurulmuş olan Orçay Ortaköy Çay San. ve Tic. Anonim Şirketi, çay sektörüne yön veren önemli şirketlerinden biri olarak faaliyetini sürdürmektedir.
 
Bilgi almak için www.pasifikinsaat.com.tr bakınız.