Konut Haberleri
29 Kas 2020 08:15 Son Güncelleme: 29 Kas 2020 09:56

Next Bornova 10 bin TL kira garantisi ile satışta... Yüzde 85'i satıldı!

İzmir’de yükselen Next Bornova’da satışlar kira getiri garantisi ile sürdürülüyor. Yüzde 85’i satılan projede konutlar için 5 bin TL, ticari alanlar için 10 bin TL kira garantisi sunuluyor.  

Next Bornova 10 bin TL kira garantisi ile satışta... Yüzde 85'i satıldı!

İzmir depreminin ardından 100 aile için stoklarındaki daireleri açarak tüm masraflarını üstlenen Avcılar İnşaat’ın yeni projesi Next Bornova’nın temelleri yeni atılmasına rağmen yüzde 85’i satıldı.
 
Avcılar İnşaat imzasıyla İzmir’de yükselen Next Bornova projesinde konutlar ve ticari üniteler garantili kira getirisi ile satışa sunuldu. ‘Yeni nesil yatırım’ başlığı tanıtılan satış sisteminde daireler full eşyalı ve aidat ödemesiz olarak satılırken, tapu harcı da alıcıya ödettirilmiyor. Dairelerde 5 bin, ticari alanlarda 10 bin liraya varan kira garantisi bulunuyor.

ARADAKİ FARKI BİZ ÖDÜYORUZ
 
Avcılar İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı İdris Avcı düşük metrekarelerle bile yüksek yatırım getirisi sağlayan sistemi şöyle anlattı “Bu sisteme yeni nesil yatırım, diyoruz. Yatırımcıyı maddi-manevi koruyan, aylık gelirini garanti altına alan bir model. Garantili kira desteği, aidat garantisi, teknik servis desteği, dekorasyon ve kiralama desteği sunuyoruz. Satın alınan dairenin boş kalma derdi yok. Proje bitimi itibariyle yatırımcının kira garantisi başlamış oluyor. Eğer dairenizi kiraya verdiyseniz ve kiracınız çıktıysa, Avcılar Ofis Gayrimenkul, size yeni kiracı buluyor. Bulunmadığı takdirde de kirayı ödemeye devam ediyor. Diyelim ki 2+1 dairelerde 5 bin lira kira garantisi var ama siz 3 bin liraya kiraya verdiniz, üzerini de biz tamamlıyoruz.”

KİRA GARANTİSİ VE KOŞULSUZ İADE
 
İdris Avcı, Next Bornova projesinde satışların yüzde 85’inin tamamlandığını belirterek teslim tarihinin Haziran 2022 olduğunu açıkladı: “Ancak biz 2021’de teslim etmeyi planlıyoruz. Şartlar ne kadar zor olursa olsun hız kesmeyeceğiz. Temelleri yeni atılmasına rağmen hızlı süren satışlarda konutlar için 5 bin TL, ticari alanlar için 10 bin TL kira getirisi garantisi sunuyoruz. Full eşyalı, aidatın olmadığı projede tapu harcı da bulunmuyor. Kira garantisinin yanı sıra 60 gün koşulsuz iade garantisi sunuyoruz.”
 
215 ADET HOME OFİS
 
Next Bornova projesi 10 bin metrekare arsa üzerinde inşaa ediliyor. 240 adet bağımsız bölümden meydana gelen proje 6 bin metrekare toplam inşaat alanına sahip. Üç bloktan oluşan projede 2 blok konutlar için ayrıldı. Ticari ünitelerin ve sosyal alanların yer aldığı projede daire tipleri ‘stüdyo’ , 1+1 ve 2+1 olarak inşaa ediliyor. Dairelerin tamamı eşyalı ve balkonlu olarak tasarlanıyor. Pandemi ile birlikte artan evden çalışma ihtiyacına karşılık 215 adet ‘home ofiS’ Next Bornova’yı farklı kılıyor. Projede toplam 25 adet de ticari ünite yer alıyor.