Konut Haberleri
23 Tem 2017 15:01 Son Güncelleme: 10 Oca 2019 05:18

NEF'in yeni projesi Gölköy Bodrum'da yükselecek

Birçok büyük projeye imza atan NEF, Bodrum'da yeni bir proje hayata geçiriyor. NEF Gölköy, 40 bin metrekarelik denize sıfır arsa üzerinde inşa edilecek.

NEF'in yeni projesi Gölköy Bodrum'da yükselecek
Tüm bir yazını yaşadığı şehirden uzakta geçirebilenler, bunun için genelde Ege’de ya da güneyde bir yazlık ev almayı tercih ediyorlar. Tabii yazlık ev denince akla gelen yerlerin başında da Bodrum yer alıyor. Bodrum; doğası, denizi, havası ve birbirinden iddialı yeni yaşam alanlarıyla yatırımcıları cezbetmeye devam ediyor.

Türkiye’nin en ünlü mimarlarından biri olan Emre Arolat da Bodrum’a kazandırdığı projelerle bu tatil beldesine değer katıyor.

Emre Arolat’ın Bodrum’daki son projesi ise Nef Gölköy, Göltürkbükü bölgesinin en gözde noktalarından Cennet Koyu’nda hayat bulacağını öğrendiğimiz Nef Gölköy; son yıllarda bu bölgede ardı ardına açılan Mandarin Oriental, İl Ricco, Amanrüya gibi dünyanın önde gelen markalarına komşu olacak.

DOĞAL YAPI BOZULMAYACAK

Nef yetkililerinden alınan bilgiye göre Nef Gölköy; Cennet Koyu’nun doğal yapısını bozmadan yeni bir yerleşim yeri olarak hayat bulacak. 40 bin metrekarelik denize sıfır bir arsa üzerinde yükseleceği söylenen Nef Gölköy’de her biri topografyaya uyacak şekilde özel tasarlanan toplam 42 villanın yer alacak. Emre Arolat imzalı projenin, lüks anlayışına yeni bir boyut katması da hedefleniyor.

Nef Gölköy inşa edilirken, arsa üzerinde bulunan ağaçların korunacak. Bu da projenin, doğayla iç içe olacağının en büyük kanıtı olsa gerek. Projenin sürprizlerine gelince... Duyduğumuza göre Nef; Gölköy projesinde yatırımcılarına birçok sürpriz hazırlıyor. 
ETİKETLER
#bodrum #nef #gölköy