Sektörel
06 Ağu 2013 09:38 Son Güncelleme: 10 Oca 2019 00:32

Nef, European Awards’ta finale kaldı!

Nef, Avrupa'nın en rekabetçi ticari ödülleri programı olan European Business Awards 2013-2014'te Türkiye'yi ulusal şampiyon olarak temsil edecek firmalar arasında yer aldı

Nef, European Awards’ta finale kaldı!
Gayrimenkul sektörüne taze bir nefes getiren Nef, Avrupa’nın en rekabetçi ticari ödülleri programı olan European Business Awards 2013-2014’te Türkiye’yi ulusal şampiyon olarak temsil edecek firmalar arasında yer aldı.
 
Projelerinde yenilikçi tasarım ve kaliteli yaşam alanları sunan Nef, Avrupa’nın en başarılı ve parlak kurumlarının seçildiği European Business Awards 2013-2014 ödülleri programında ilk aşamayı başarıyla geçtive ulusal finale kaldı. Nef, ikinci aşamada uluslararası ‘Ruban d’Honneur’ unvanı için yarışacak.
 
Sırada Ruban d'Honneur unvanı var
 
Geleceği düşünerek sadece bugüne yönelik değil, gelecek nesillerin de konforlu yaşamını gözeterek hareket ettiklerini belirten Nef Yönetim Kurulu Üyesi Erden Timur; “Nef olarak geleceğe saygılı, çevre ile dost akıllı yaşam alanları içeren projeler üretiyoruz. Farklı bakış açımızla gerçekleştirdiğimiz çalışmalarımız ve dünyada ilk ve tek olarak Nef tarafından uygulanan Foldhome, Foldoffice, Garantili Proje gibi konseptlerimiz sayesinde; European Business Awards programında finale kalmaktan mutluluk duyuyoruz. Dünyanın pek çok itibarlı şirketiyle yarışacağımız ikinci aşamada Türkiye’yi temsil edecek olan ulusal finalistler arasında olmak bizi onurlandırıyor” dedi.