Konut Haberleri
13 Ara 2018 12:10 Son Güncelleme: 10 Oca 2019 06:04

NEF 1 haftada 226 konut sattı!

Gayrimenkul şirketi Nef, yeni projesi Nef Ortayaka’nın satışlarına başladı.

NEF 1 haftada 226 konut sattı!
İstanbul Gaziosmanpaşa’da yer alan Nef Ortayaka projesinde 548 adet konutun 226 adedi 1 haftada satıldı. Projede evler yıl sonuna kadar 299 bin TL’den başlayan fiyatlar ve 36 ay vade farksız kişiye özel ödeme planları ile satılacak.

84 MİLYON CİRO

Nef Yönetim Kurulu Başkanı Erden Timur, rekor satışın gurur verici olduğunu ancak ülke için daha büyük anlam taşıdığını belirtti. Timur, “Bu satış hem markamıza hem de ülke ekonomisine duyulan güvenin bir göstergesi. Halkın ihtiyacına cevap verecek projeler ürettiğinizde, her dönemde bunun karşılığını görüyorsunuz” dedi. Timur bir haftada elde ettikleri 84 milyon TL ciro ile yılsonu ciro hedefleri olan 1.7 milyar TL’yi gerçekleştirmeye çok yakın olduklarını belirtti.

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ve Gaziosmanpaşa Belediyesi himayesinde yürütülen ve belediye tarafından kentsel dönüşüm projelerini yönetmesi için kurulan GOPAŞ ile birlikte geliştirilen projeye gösterilen ilgiden duydukları mutluluğu dile getiren Timur, ulaştıkları satış rakam ile konut sektöre heyecan getirdiklerini kaydetti. Haliç’e 5 dakika mesafede yer alan proje Dünyaca ünlü Türk Mimar Emre Arolat imzası taşıyor.