Gündem
15 Mayıs 2014 10:49 Son Güncelleme: 10 Oca 2019 01:02

Necmi Kadıoğlu, Esenyurt’ta kütüphane açılışı yaptı!

Esenyurt Fahir İlkel ilk ve Ortaokulu kütüphanesinin açılış töreni ilçe protokolünün katılımı ile gerçekleşti

Necmi Kadıoğlu, Esenyurt’ta kütüphane açılışı yaptı!
Kütüphane açılış törenine, Esenyurt Kaymakamı Ekrem İnci, Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, Esenyurt İlçe Milli Eğitim Müdürü Yusuf Özvatan, Okul müdürleri, öretmenler ve öğrenciler katıldı. Açılış töreni ardından protokol mensupları, okul yönetimi ve öğretmenler Fahir İlkel İlk-Ortaokulu toplantı salonunda kahvaltıda bir araya geldi.

Esenyurt Kaymakam Ekrem İnci, Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu ve İlçe Milli Eğitim müdürü Yusuf Özvatan açılışı yapılan kütüphanedeki kitaplar hakkında bilgiler alarak, öğrencilere kitap okumanın faydaları ve eğitim-öğretimin çok önemli olduğunu anlatarak nasihatlerde bulundular.

Başkan Kadıoğlu, “Çocuklarımızı yarınlara hazırlıyoruz”

Fahir İlkel İlk-Orta Okulu'nun kütüphane açılışı programında konuşma yapan Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, okuma ve eğitimin önemine değindi.

Başkan Kadıoğlu, “Esenyurt 'ta birçok mahallemizde kütüphaneler ve bilgi evleri yaptık.  Öğrencilerimiz var olan bu kütüphanelerde gerek derslerini çalışarak,  gerekse boş vakitlerinde kitap okuyarak geçirmektedirler. Kütüphanelerimiz bunlarla sınırlı kalmayacak, her mahalleye etüt merkezi yapacağız ve bu etüt merkezlerinin içinde oyun alanları da olacak. Çocuklarımızın yarınlara hazırlanmasında etüt merkezleri çok yararlı olacaktır. Çocuklarımızın okuma alışkanlıklarının yükselmesi için eğitime yönelik çalışmalarımız devam edecektir. Açılışını yaptığımız bu kütüphaneye bende kitap desteği sağlayacağım” dedi.

Açılışa katılan Esenyurt ilçe protokolü, Fahir İlkel İlk-Orta Okulunun Ana sınıfı ve konferans salonunu ziyaret etmesi ardından program sona erdi.