Konut Haberleri
24 Eyl 2014 10:29 Son Güncelleme: 10 Oca 2019 01:53

Ne dolar ne altın mutlaka bunu alın!

PayPal ile ortaklığa giden sanal para Bitcoin uçuşa geçti. Günlük kazanç dün yüzde 12’yi aşarken, sadece 1 saat içinde yatırımcı Bitcoin başına 50 dolar kazandı.

Ne dolar ne altın mutlaka bunu alın!
ünyanın pek çok yerinde internet üzerinden alışverişlerde kullanılan ‘sanal para’ birimi Bitcoin, dün yatırımcısının yüzünü güldürdü. PayPal’ın Bitcoin ile ortaklık yaptığını açıklamasının ardından hisseler adeta uçuşa geçti. Günlük kazanç yüzde 12’yi aştı.


1 saat içinde 50 dolar kazandırdı
Dünyanın en değerli parası olmanın yanı sıra en oynak parası da olan ve uluslararası piyasalarda ‘BTC’ sembolüyle işlem gören sanal paranın 3 ödeme şirketi, PayPal ile işbirliğine gitti. Kuzey Amerika'daki satıcılar artık oyun ve şarkı indirme gibi dijital platformda yapılan işlemlerde PayPal'ın dijital ürün satıcılarına özel PayPal Ödeme Merkezi üzerinden Bitcoin satın alabilecek. Haberin yayılmasının ardından dün akşam saatlerinde Bitcoin fiyatı 1 saat içinde 50 dolar birden yükseldi. Saat 17:24 itibariyle 393 dolar olan Bitcoin fiyatı, saat 18:34’te 440 dolara yükseldi. Bitcoin bu sabah saat 09:35 itibariyle 427 dolardan işlem görüyor.

İnternetten sipariş alan mağaza ve restoranda geçerli olan sanal para BTC’ler spendbitcoins.com üzerinden Amazon, iTunes gibi sitelerde ve bitcoincodes.com üzerinden Xbox ve Gametime ürünleri için kullanılabiliyor.



ETİKETLER
#bitcoin #Bitcoin para