Konut Haberleri
06 Haz 2014 12:45 Son Güncelleme: 10 Oca 2019 01:10

Nasıl daire alabilirim?

Akfen inşaat tarafından, Ankara İncek'te yapımına başlanan İncek Loft projesi, Ankara'nın çehresini değiştirecek projeler arasına girmeyi başarmış durumda.

Nasıl daire alabilirim?
30 Günde 509 konutun satışının gerçekleştiği İncek Loft projesinde, Yüzde 32'lik lansman indiriminden yararlanmak için acele etmeniz gerekiyor.  8 Haziran Pazar gününe kadar geçerli olacak indirim için son 2 gün. Ödüllü projelerin sahibi "Tabanlıoğlu Mimarlık" imzası taşıyan proje Ankara'nın gözde prejeleri arasında yer alıyor.

1135 konuttan oluşan İncek Loft’ta dairelerin ortalama brüt metrekare fiyatları 3.000 TL’den, daire fiyatları ise 218 bin TL’den başlıyor. Daireler, Akfen bünyesinde 24 aydan 50 aya kadar vade farksız ödeme seçeneği ile sunuluyor. Banka kredisi kullanımında da 120 aya kadar vade ve toplam tutarın %75 ine kadar kredi kullanımı imkanı bulunuyor. 

İncek Loft daire seçenekleri

6 Adet 20-30 katlı Yüksek Evler 11 Adet  4-7 katlı Ankara Evleri; 7 adet 6-9 katlı Teras Evleri 1+1’den 6,5+1’e kadar 71m2 ile 562 m2 arasında değişen daire seçenekleri bulunuyor.

İncek Loft Projesi nerede?

Proje adını aldığı Ankara'nın Gölbaşı ilçesi'nin mahallesi olan İncek mahallesi'nde konumlandırılıyor. Lokasyon olarak bakıldığında oldukça merkezi bir bölgede konumlanan proje, Mogan gölü manzarasına sahip olmasıyla da dikkat çekiyor. Ulaşım bakımından çevre yoluna yakınlığı, Atılım Üniversitesi, Ted Ankara Koleji,  Bahçeşehir Koleji, Bilkent üniversitesi, Hacettepe  Beytepe kampüsü ve Migros, gibi önemli yerlere kolay ulaşımın olduğu bir noktada bulunmasıyla da dikkat çekiyor

İncek Loft Sosyal donatılar hakkında

Projede 2 km uzunluğunda yürüyüş parkuru, kapalı yüzme havuzu, fitness merkezi, tenis kortu, basketbol ve voleybol sahaları gibi geniş spor alanları, Ankara’da bir ilk olan profesyonel gözlem evi, cep sineması, parti evi, hobi atölyesi, çocuk oyun parkı gibi sosyal donatı alanları bulunuyor.
İncek Loft,  güvenilir çevre laboratuvarlarından alınan belgelerle kanıtlanan, İncek’in temiz havasında oksijen dolu bir yaşam vaad ediyor. İncek Loft projesinde  ayrıca sebze ve meyve yetiştirilecek organik bahçeler, özel çiftliklerden gelen ürünlerin satışa sunulacağı organik pazar bulunuyor.
Ankarada bir konut projesinde ilk kez yer alan Pony Club ise çocukların keyifli vakit geçirecekleri ve binicilikle tanışacakları benzersiz bir deneyim. 44 ticari alandan oluşan Alışveriş Kanyonu ise site halkına hizmet vereceği gibi site dışından gelen  misafirlerin de hizmetine de açık olacak.