Dekorasyon
11 Mar 2013 12:39 Son Güncelleme: 10 Oca 2019 00:18

Mutfaklarda sihirli çözümler

Teknolojik gelişmeleri de arkasına alan mutfak sektörü tasarımın gücüyle de birleşince mutfaklarımızı sadece yemek pişirilen bir mekan olmaktan çıkarıp adeta bir yaşam alanına çevirdi.

Mutfaklarda sihirli çözümler

 


Geniş depolama alanları
Her kadın mutfağının düzenli olmasını ister. Tezgah üzerinde görülen tencere ve tavalara hiçbir kadın tahammül edemiyor. Bu noktada mutfakta en belirleyici unsur dolaplar oluyor. Günümüzde dolaplara ve çekmecelere ek aksesuarlar ve sistemler ilave edilerek kapasiteleri artırılarak daha kullanışlı bir hale geliyor.
Rahat açılıp-kapanabilen çekmeceler
Günümüz modern mutfak tasarımları, çekmecelerinin fonksiyonel kullanımı için çekmece içlerine aparatlar monte ediliyor. Bu aparatlar sayesinde çekmeceler çok rahat açılıp, kapanabiliyor.
 

 
Dokunmatik kapaklar
Üst dolaplarda uzaktan kumandalı mekanizmalarla açılıp, kapanabilen daha büyük ebatlı yekpare kapaklar da yeni nesil fonksiyonel mutfaklar arasında oldukça dikkat çekiyor.
 

 
Fonksiyonel aydınlatma
Mutfaklarda aydınlatma son derece önemli. Yeni nesil mutfaklarda genel bir aydınlatmanın yanı sıra tezgah üstü ve eviye bölümleri de dolap altından aydınlatılıyor. Yine çekmece içlerindeki aydınlatma da oldukça rahatlık sunuyor.
 
Exclusive Homes