Konut Haberleri
09 Oca 2013 11:02 Son Güncelleme: 10 Oca 2019 00:15

Muhteşem adalar manzaralı İz Tower’da yüzde 5 indirim!

Adalar ve deniz manzaralı İz Tower’da teslimler başlıyor. Metro durağına yürüme mesafesinde yükselen İz Tower’da yüzde 5 peşin indirimi fırsatı devam ediyor.

Muhteşem adalar manzaralı İz Tower’da yüzde 5 indirim!

EgeYapı Group tarafından Kartal’da inşa edilen Adalar ve deniz manzaralı konut projesi İz Tower’da teslimler başlıyor. Metro durağına yürüme mesafesinde bulunan İz Tower’dan ev alanlar, peşinat ödemesini evlerine taşındıktan sonra yapıyor.


İz Tower Teslime Hazır!
EgeYapı Group, tarafından İstanbul Anadolu Yakası’nın gözde ilçelerinden Kartal’da hızla yükselen ve teslimleri bu ay sonunda başlayacak olan İz Tower ulaşımda ve ödemede sunduğu kolaylıklar sayesinde yatırımcıların ve yeni bir yaşam hayali kuranların ilgisini çekmeye devam ediyor. İz Tower Kartal – Kadıköy Metro Hattı’nın yanıbaşında, Sabiha Gökçen Havaalanı’na 10 km, Anadolu Adliye Sarayı’na 1,5 km mesafede konumlanıyor. Aynı zamanda  feribot iskelesi ve Kartal Lütfi Kırdar Eğitim Araştırma Hastanesi’ne yakın konumuyla tercih sebebi olan İz Tower sakinlerine, Anadolu Yakası’nda konfor, ulaşım kolaylığı, Adalar ve deniz manzaralı ev sahibi olma ayrıcalığı sunuyor.

Yaklaşık 5 bin 200 metrekare arazi üzerine inşa edilen İz Tower, 21 kat, 163 daire ve 8 ticari üniteden oluşuyor. İz Tower’da 60 ve 65 m2 olmak üzere iki tip 1+1’in yanı sıra 96-98 m2’den oluşan iki tip 2+1 ve 108 m2’lik dubleks loft daireler bulunuyor. İz Tower’da sadece % 1 ön ödeme yaparak % 29’luk peşinatı Haziran 2013’te ödemek, geriye kalan % 70’lik kısım için ise uygun faiz oranlarıyla banka kredisi kullanmak mümkün. Ayrıca %50 peşinat ödemesi ve daire bedelinin kalan %50’sinin vade farksız 12 ay için EgeYapı Group tarafından taksitlendirilmesi de mümkün. Üstelik tamamı peşin ödemelerde %5 indirim fırsatından faydalanmak da mümkün!

İz Tower Görkemli Görüntüsüyle Bölgede Dikkat Çekiyor!

Sahip olduğu olanaklarla Anadolu Yakası’nın en özel lokasyonlarından biri olan Kartal’da konumlanan ve inşası tamamlanmış olan İz Tower teslime hazır. Yatırımını konuttan yana kullanacak olanlara büyük bir avantaj sunan proje, metro durağına 5 dakikalık yürüme mesafesinde.Türkiye’nin en büyük adliyesi olan Anadolu Adliye Sarayı da yakın bir zamanda faaliyet vermeye başlayacak. Dolayısıyla, bölgeye ulaşım açısından sağlanacak kolaylıklar projeyi çok daha cazip kılıyor.