Yeni Projeler
25 Ara 2017 11:03 Son Güncelleme: 10 Oca 2019 05:36

Mücevherin zarafeti konutla buluştu

Türkiye’nin en akıllı rezidans projesi Altower, Göztepe’de Altınbaş Yapı imzasıyla yükseliyor. 3 yıllık kira garantisi ve eşsiz lokasyona bu kez mücevher gibi işlenmiş daireler eşlik ediyor.

Mücevherin zarafeti konutla buluştu
İSTANBUL'UN en merkezi lokasyonlarından Göztepe’de bulunan Altower Projesi, dünyanın en prestijli otellerinde kullanılan sistemleri ilk kez bir rezidans projesinde hayata geçiriyor. 330 daireden oluşan projede konut tipleri 1+1. Ancak daireler isteğe göre 2+1 ve 3+1’e de dönüştürülebiliyor. Türkiye’nin en teknolojik rezidansı Altower’da kuru temizlemeden evdeki ışıkların kontrolüne, sanal marketten vale hizmetine kadar her şeyi sadece bir tıkla halletmek mümkün. Üstelik projede aynı lokasyondaki emsallerine göre her daireye bir otopark, 3 yıl kira garantisi gibi imkanlar da mevcut. Eylül 2019’da daire teslimlerinin yapılacağı Altower, Bağdat Caddesi’ne 6, Yenisahra metrosuna 1 dakika mesafede. Projede metre kare fiyatları ise 7 bin 500 liradan başlıyor. 




BENZERSİZ AMORTİSMAN SÜRESİ

Mücevherat sektörünün öncü isimlerinden Altınbaş’ın üçüncü kuşak temsilcilerinden Orkun Altınbaş, hedeflerinin inşaat sektörüne yeni bir soluk getirmek olduğunu dile getirdi. Altower için tıpkı bir mücevher işler gibi incelikle çalıştıklarını belirten Altınbaş, “Biz bu sektörü sadece girmiş olmak için girmedik. Lokasyona ve hedeflediğimiz kitleye nokta atışı yapacak konutlar üretmek için yola çıktık. Bu ayarda bir konut projesini Türkiye’de hayata geçirebilecek sadece birkaç firma var. Bizim farkımız ise konfor ve geleceğin teknolojisini alınabilir fiyatlara sunmamız. Projemizde 15 yıl gibi bir amortisman süresi var. Şirket adına alınırsa bu süre 10 yıla kadar düşüyor” ifadelerini kullandı.




KİRACISI BİLE ALTINBAŞ’TAN

Altınbaş, yüksek konfora rağmen minimum aidat mantığı ile hareket ettiklerini belirtti. Binanın işletmesini kendilerinin yapacağının altını çizen Orkun Altınbaş, “Sosyal donatıların içinde olduğu 450 lira gibi bir aidat belirledik. Bunun dışında tıpkı oteldeki gibi kullanılan ekstra hizmetler aidatlara yansıtılacak. Böylece kimseye kullanmadığı bir hizmetin yükü binmemiş olacak. Bunun dışında biz yatırımcımıza evini kiralamak dahil her türlü imkanı sunacağız. Yatırımcı '3 aydır kiracı yok, musluk patladı' gibi dertlerle uğraşmayacak. Ufak bir sözleşme sonrası evini istediği süre boyunca kiraya verecek ve kira bedelini de bizden alacak. Bu yüzden şu an lansman bile yapmamıza rağmen projenin 3’de 2’sini satmış durumdayız” diye konuştu.




SESSİZLİĞİN TADINI ÇIKARIN

Apartman dairesi, residence, otel gibi toplu yaşam alanlarının en büyük sorunlarından biri de gürültü problemi.  Altower’da projenin çizim aşamasında itibaren hazırlanan özel raporlar, akustik ölçümleri ve ses yalıtımlarıyla gürültü kirliliği tamamen ortadan kaldırıldı. Projde duvar, döşeme kalınlıkları ve seçilen tüm malzeme ‘sıfır gürültü’ prensibi doğrultusunda hazırlandı. Altower’ın ön cephesi de yüksek seviyede; ısı, ses, su yalıtımı ve rüzgar dayanımına sahip açılabilir bir cephe ile tasarlandı. Binada aynı zamanda biri yük olmak üzere toplam beş adet asansör bulunuyor.