Konut Haberleri
26 Haz 2013 11:35 Son Güncelleme: 10 Oca 2019 00:29

Monumento Kartal teslimlere ne zaman başlayacak?

Kartal bölgesinde yükselen Monumento Kartal'da fiyatlar 329 bin liradan başlıyor. Projede teslimler 2014 yılının Şubat ayı itibariyle başlayacak

Monumento Kartal teslimlere ne zaman başlayacak?
Kuzeyyıldızı Gayrimenkul Geliştirme ve İnşaat A.Ş. tarafından İstanbul Anadolu Yakası Kartal'da inşa edilen Monumento Kartal'da satışlar devam ediyor.
 
15 katlı tek blok halinde yükselen Kartal Monumento projesinde 42 adet rezidans ve 90 adet home ofis yer alıyor. 5 bin 111 metrekare alan üzerinde yayılan Monumento Kartal'da dairelerin alanları 73 metrekareden başlangıç gösteriyor ve 142 metrekareye kadar yükseliyor. Projede teslimler 2014 Şubat ayı itibariyle başlayacak.
 
 
Chapman Taylor ve Türk proje ortağı Movipar Mimarlık tarafından Adalar ve İzmit Körfezi’ne geniş açıdan bakacak şekilde tasarlanan cephesiyle dikkat çeken Monumento Kartal'da resepsiyon, concierge, toplantı salonları, catering, shuttle, vale parking, kurye ve temizlik gibi hizmetler ve at bahçeleri, fitness salonu, SPA merkezi, kapalı yüzme havuzu ve cafe-snack bar alanları gibi sosyal alanlar yer alıyor.
 
 
Monumento Kartal satılık daire fiyatları
 
Kartal Monumento'da fiyatlar 329 bin liradan başlıyor.
 
 
Monumento Kartal, metro, TEM, E5, Sabiha Gökçen Havaalanı, Pendik Marina, Sahil yolu ve İstanbul Anadolu Adalet Sarayı’na yakın mesafede konumlanıyor.
 
 
0216 306 01 44
http://www.monumento.com.tr
 
Yasegül Özdemir / Emlakeki.com