Dekorasyon
20 Mar 2014 16:13 Son Güncelleme: 10 Oca 2019 00:57

Mobilya sektörü ZOW 2014'te buluşuyor

Cari açık vermeyen nadir sektörlerden olan Türkiye mobilya sektörü, 6. kez Türkiye Mobilya Endüstrisi, İç Tasarım, Aksesuar ve Ekipmanları Fuarı'nda (ZOW 2014) buluşuyor.

Mobilya sektörü ZOW 2014'te buluşuyor
Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) Başkanı Mehmet Büyükekşi, İkitelli Organize Sanayi Bölgesi Başkanı Nihat Tunalı, İstanbul Ağaç Mamulleri ve Orman Ürünleri İhracatçıları Birliği Başkanı Abdullah Tever, ZOW Türkiye Müdürü Aykut Engin ve Clarion Events Fuarcılık'tan Hors Rudolf'un açılış konuşmalarıyla  20 Mart Perşembe günü saat: 11.00’de başlayacak ZOW 2014, 20-23 Mart tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi'nde (İFM) gerçekleştirilecek.

Yurtdışı iş bağlantıları yapmak isteyen mobilya ve mobilya yan sanayinde faaliyet gösteren 250 firmanın katılacağı ZOW 2014'e 20 bin ziyaretçinin katılması bekleniyor. İran, İsveç, İtalya, Almanya, Çin Halk Cumhuriyeti. Hindistan, Rusya, Ukranya ve Yunanistan'dan gelen ziyaretçiler ise katılımcıların yüzde 30'ını oluşturacak.

Mobilya imalatının bütün bileşenleri ZOW'da

ZOW 2014'te iç dekorasyon ürünleri, paneller, profil sistemleri, zeminler, bağlantı elemanları, teknik malzemeler, işlevsel bağlantı elemanları, kilitler ve kilitleme sistemleri, süsleme malzemeleri, döşemelik malzemeler, şekillendirilmiş CNC kesim süngerleri, döşemelik ham mamüller, keçeler, teknik yayınlar, kimyasal ürünler, cilalar, vernik ve boyalar, kumaş ve deriler, suni deliler, işlenmiş ve ham malzemeler, dekoratif kenar batları, gövde malzemeleri, kaplama malzemeleri, kenar bantları, kenar kaplama profilleri, kereste, ahşap, kimyasalar, panolar, paneller, profiller, yardımcı malzemeler, çıtalar, mobilya sistemleri ve bileşenleri, aydınlatma sistemleri, cam elemanlar ve aynalar, dolap içi ekipmanları, döner sandalye iskeletleri, lavabo ve ekipmanları, mobiyla ayakları, mobilya tekerlekleri, mobilya tekerlek kapağı, çekmece içleri, çekmece ve çekmece rayları, yarı mamul ürünler, ahşap gövde ürünler, kapı yüzeyleri, kuruluma hazır mobilya parçaları, masa iskeletleri, masa tablaları, prefabrik ürünler, tezgahlar, yüzeyler, baskılı dekor kağıtları, düz renk dekor kağıtları, folyolar, kaplamalar, laminat ürün grupları dünya mobilya sektörünün beğenisine sunulacak.