Konut Haberleri
30 Kas 2014 15:37 Son Güncelleme: 10 Oca 2019 02:13

Mimari yapısıyla yabancıların da beğenisini kazandı!

Karden İnşaat tarafından Esenyurt’ta hayata geçirilen Sembol İstanbul, farklı mimarisi ile görenlerin beğenisini topluyor

Mimari yapısıyla yabancıların da beğenisini kazandı!
İstanbul Avrupa Yakası'nın en hızlı yükselen bölgelerinden Esenyurt'ta hayata geçirilen Sembol İstanbul, 15 bin metrekare arsa üzerinde yükseliyor. Rezidans, ev-ofis konut tipine sahip proje 1+0'dan 3+1'e kadar farklı dairelerden oluşuyor.

Çamoğlu Mimarlık imzası taşıyan ve hayatınızın ‘Sembol'ü olarak hayatınıza girecek Sembol İstanbul'da daireler 40 metrekare ile 250 metrekare yüzölçümüne sahip bulunuyor. Alışveriş merkezi, iş merkezi ve sosyal donatılardan oluşan, konsept bir proje olarak yükselen Sembol İstanbul'da teslimlerin ise Aralık 2015'te yapılması planlanıyor.

Karden İnşaat A.Ş. tarafından hayata geçirilen Sembol İstanbul projesi 2 rezidans, 1 business ve 1 alışveriş merkezinden oluşuyor. Projede 1.066 daire, 554 ofis ve 44 dükkan yer alıyor. Ulaşım imkanları ile de dikkat çeken proje sizi şehrin merkezine en kısa zamanda ulaştırıyor.

Farklı ve estetik mimari yapısı ile yerli-yabancı yatırımcının ilgisini çeken Sembol İstanbul, yatırımcıya da beklediği kazancı sağlıyor.