Konut Haberleri
29 Mar 2013 14:31 Son Güncelleme: 10 Oca 2019 00:20

Mimar Serdar İnan'dan yeni çağın yeni kitabı!

İnanlar İnşaat'ın Yönetim Kurulu Başkanı Mimar Serdar İnan, yayınladığı yeni kitabı ile bir ilke imza attı.

Mimar Serdar İnan'dan yeni çağın yeni kitabı!

 

Mimar Serdar İnan, 'iNan' adıyla "yaşamın anlamı"na referans verecek yeni bir kitap yayınladı. İnanlar İnşaat'ın Yönetim Kurulu Başkanı Serdar İnan, bu yeni kitabıyla bir 'ilk'i gerçekleştirdi.
Twitlerden oluşan bir kitap olma özelliği ile ilk olan bu kitap sadece Mimar Serdar İnan'a ait twitlerden hazırlandı. 
"Yüce sevgiliye..." ithaf edilen kitabın başında ve sonunda okuyucuyu 7 özel soru yöneltiliyor. 140 karakteri geçmeyecek şekilde doldurulması istenen cevap kısımları yazara gönderilebiliyor.  
 
SERDAR İNAN HAKKINDA
 
1965 yılında Erzincan’da doğdu. Robert Kolej’in ardından İstanbul Teknik Üniversitesi mimarlık bölümünden mezun oldu. Aile üyelerinin birçoğu mimar ve inşaat mühendisi olan İnan, üniversite yıllarında aile şirketi İnanlar İnşaat’ta çalışmaya başladı. 1995 yılında İnanlar İnşaat’ın Yönetim Kurulu Başkanı oldu ve bugüne kadar 220’nin üzerinde projeye imza attı. 
İnşaatın dışında otomotiv, enerji, turizm sektörlerinde yatırımı bulunan Serdar İnan, Mimar Sinan Vakfı  (MİKEV) Mütevelli Heyeti Başkanlığı’nı da sürdürmektedir. 
İstanbul Mimarlar Odası üyesi olan Serdar İnan, İstanbul aşığı mimar olarak biliniyor. Hobileri arasında şiir, makale yazmak, spor yapmak ve seyahat etmek bulunan Serdar İnan’ın kendisine ait beş şiir kitabı bulunuyor. Serdar İnan, evli ve dört kız çocuğu babasıdır.