Konut Haberleri
07 Kas 2012 10:15 Son Güncelleme: 10 Oca 2019 00:07

Midas Konutları’nda 3+1 120 Bin lira

Yemenoğlu İnşaat’ın Yozgat’ta inşa ettiği Midas Konutları önümüzdeki ay sonu sahiplerine teslim ediliyor. Projede 3+1 ve 4+1 dairelerinz fiyatları 120 bin liradan başlıyor.

Midas Konutları’nda 3+1 120 Bin lira

Yemenoğlu İnşaat tarafından Yozgat'ta inşa edilen Midas Konutları önümüzdeki ay sonu sahiplerine teslim ediliyor.  3+1 ve 4+1 tipinde 56 konuttan oluşan projede son 3 konutun satışı sürüyor.

Konutların büyüklükleri 115 ile 120 metrekare arasında değişirken, fiyatları da 120 ile 125 bin lira arasında değişiyor. Teslime hazırlanan projede her bankadan konut kredisi kullanılabiliyor.

Midas Konutları, Yozgat'ta peyzajına, çocuk oyun alanlarından voleybol ve basketbol sahasına, bütün dairelere yetecek kadar açık otoparkıyla ve daha bir çok özellikleriyle iddialı bir proje.

Son deprem yönetmeliğine uygun tasarım ve inşaat malzemeleri, 24 saat güvenlik hizmeti, bina girişlerini ve oto parkları kapsayan kamera sistemi güvenliğiniz için düşünülen detaylardan yalnızca bir kaçı.
AVM'si de var

Ayrıca projede evden çıktığınız anda Midas Konutları Alışveriş Merkezi, gıdadan giyime, elektronikten eğlenceye kadar bir çok ihtiyacınıza cevap veriyor.

Çocuklarınız Midas Konutları‘nın alabildiğine geniş ve eğlenceli oyun alanları ile sıkılmadan güven içinde vakit geçirecek. Sosyal olanaklar sayesinde çevresiyle sürekli iletişim halinde olacak, yeni arkadaşlar edinecek.