Konut Haberleri
07 Eyl 2017 17:03 Son Güncelleme: 10 Oca 2019 05:24

Miami'de ev alanlar dikkat! Felaket yakın

Miami'de yatırım amaçlı konut satın alan Türklere kötü haber geldi. Karayip adalarını yıkıp geçen Irma Kasırgası cumartesi günü Miami'ye geliyor.

Miami'de ev alanlar dikkat! Felaket yakın
Son dönemde Türk yatırımcıların gözdesi haline gelen Miami'de cumartesi günü Irma Kasırgası bekleniyor. 

İKİ ADA ENKAZA DÖNDÜ

Karayipler'de birçoğu tatil cenneti adaları yıkıp geçen Irma Kasırgası, Porto Riko'ya ulaştı. Kasırganın geçtiği Karayipler'de Fransa ve Hollanda arasında bölünmüş St Martin Adası ile Barbuda adası enkaza döndü. Adada binalar moloz yığınına döndü. Ada adeta sular altında kalırken binaların yüzde 95'i zarar gördü.

Irma Kasırgası, Barbuda Adası'nı da yaşanamaz hale getirdi. Ada halkının yarısı evsiz kaldı, bölgenin yeniden inşasının ise 100 milyon dolara mâl olacağı açıklandı.

CUMARTESİ MİAMİ PAZAR FLORİDA

Meteorolojik verilere göre, Irma Kasırgasının Cumartesi günkü durağı ise Türklerin en çok ev aldığı bölge olan Miami olacak. Kasırganın Miami'ye Cumartesi günü saat 20:00 sularında gelmesi bekleniyor. 

Irma Kasırgası'nın ABD'nin Florida eyaletine de Pazar günü geleceği öngörülüyor. Florida, Virgin adaları ve Porto Riko'da olağanüstü hal ilan edildi. Florida Keys'te bulunan turistler tahliye ediliyor.