Güncel
09 Oca 2021 14:19 Son Güncelleme: 09 Oca 2021 14:33

Mesut Özil İstanbul'da hangi evde yaşayacak? Çok önemli bir isimle komşu olacak

Ünlü futbolcu Mesut Özil'in Fenerbahçe'ye transfere gündemde. Evli olan Özil eşiyle birlikte hangi evde yaşayacak? Transfere kesin gözüyle bakılıyor. Bu nedenle Özil'in evi hazırlanıyor. O ev Türkiye'nin çok önemli kişisine yakın. Özil o kişiyle komşu olacak...

Mesut Özil İstanbul'da hangi evde yaşayacak? Çok önemli bir isimle komşu olacak

Fenerbahçe ile transfer anlaşması tamamlanmak üzere olan yıldız futbolcu Mesut Özil evini hazırlatıyor. Özil'in evi Üsküdar Kısıklı'da...

Akşam gazetesinin haberine göre ünlü futbolcu Mesut Özil, Kısıklı'da yaşayacak. Evi hazırlanıyor. Üsküdar ilçesinin Kısıklı semtinde herkesin bilgidiği gibi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yaşadığı ev bulunuyor. Daha Başbakan olmazdan önce Kısıklı'da yaşamaya başlayan Erdoğan, mahallesindeki evini değiştirmedi. 

Kısa süre içerisinde buraya yerleşecek olan Özil, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile komşu olacak.

Fenerbahçe taraftarının uzun süredir beklediği Mesut Özil sarı-lacivertli takıma çok yakın. Sezon sonunda Arsenal’le sezon sonu sözleşmesi sona erecek olan yıldız oyuncuyla prensip anlaşmasına varıldı. Akşam'da yer alan habere göre Özil'in 10 gün içerisinde İstanbul'a gelmesi bekleniyor. 

Futbol hayatına Fenerbahçe'de devam edecek olan Mesut Özil,  Üsküdar Kısıklı’da bir ev inşa ettiriyor Şu anda evi tamamlanmadığı için geçici bir süre başka yerde kalacak olan Alman asıllı yıldız, ardından Kısıklı’daki evine geçecek ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a komşu olacak. 

ETİKETLER
#Mesut Özil