Ekonomi
07 Ara 2014 13:52 Son Güncelleme: 10 Oca 2019 02:16

Messi ve Drogba yeni rekor peşinde

Dünya futbolunun iki yıldız ismi Lionel Messi ve Didier Drogba'nın rol aldığı THY'nin son reklam filmi, yeni bir rekor peşinde.

Messi ve Drogba yeni rekor peşinde
Filmde Messi'nin dünyanın dört bir tarafındaki restoranlarda çekilen resimlerini gören Drogba'nın, THY ile uçarak meslektaşının gitmediği yeni yerlerdeki lezzetleri bulmaya çalışması anlatılıyor. Eğlenceli film, yayımlanmaya başladığı 14 Kasım 2104'ten itibaren 22 günlük sürede 60.4 milyon kişi tarafından izlendi.
 
THY'YE ÖVGÜ
Sosyal medyada dünyanın en çok görüntülenen kampanyalarından biri olan serinin, üçüncü ve son filminde bir araya gelen iki ünlü futbolcu, reklam ve THY'yle ilgili düşüncelerini kurumun dergisi Skylife'a anlattı. Son yıllarda gerçekleştirdiği büyüme ve "Avrupa'nın En İyi Havayolu Şirketi" seçilmesi nedeniyle THY'yi tebrik eden Messi, bu gelişmelerin bir parçası olmaktan dolayı gurur duyduğunu söyledi.

Hem Drogba ile oynadığı son filmde hem de THY için yaptığı diğer çekimlerde çok eğlendiğini aktaran Messi, "Bu reklam kampanyasını Drogba'yla paylaşmak çok keyifliydi. Umarım o da keyif almıştır. Türkiye'nin çok tanınan bir mutfağı var. Ortadoğu, Balkanlar ve Akdeniz mutfakları arasında bir köprü olduğu zaten biliniyor. Ben döner kebabı sık sık yiyenlerdenim" diye konuştu. Galatasaray'da oynadığı dönemde THY ile sık sık seyahat ettiğini ifade eden Drogba ise THY reklamı için teklif geldiğinde çok mutlu olduğunu ifade etti. Ünlü futbolcu, "Böyle büyük ve global bir markayla birlikte çalışmaktan mutluluk duydum. Daha önceki filmleri de çok beğenmiştim. Messi harikulede bir oyuncu. Bu reklamda birlikte olmak keyifliydi" dedi.

248 MİLYON KİŞİ İNTERNETTEN İZLEDİ
THY'nin uçakta verdiği ikramları öven Drogba, Türk mutfağından en çok baklavayı sevdiğini dile getirdi. Üç yıldır THY'nin global marka elçiliği görevini sürdüren Lionel Messi ile NBA yıldızı Kobe Bryant'ın bir araya geldiği reklam serisi internette rekor kırıyor. Serinin ilk filmi olan "Kobe vs Messi: Legends on Board" 108.6 milyon, ikinci film "Kobe vs. Messi: The Selfie Shootout" ise 139.2 milyon kişi tarafından tıklanarak, YouTube'da en fazla izlenen reklam filmileri arasına girmişti.