Konut Haberleri
20 Tem 2017 14:41 Son Güncelleme: 10 Oca 2019 05:18

Messi de İbiza'dan ev alanlar kervanına katıldı!

Barcelona'nın efsane futbolcusu Messi, gayrimenkule yatırım yapmaya devam ediyor. Ünlü futbolcu İbiza'dan 5 milyon dolara malikane satın aldı.

Messi de İbiza'dan ev alanlar kervanına katıldı!
Gayrimenkul alımı ünlü isimlerin gözde yatırımı olmaya devam ediyor. Barcelona'da forma giyen ünlü oyuncu Messi'de sık sık gayrimenkule yatırım yapan ünlüler arasında.

ÜNLÜLER AKIN ETTİ

Dünyaca ünlü futbolcular Ronaldo, Messi, Suarez ve Fabregas'ın dışında Sharon Stone, George Clooney, Brad Pitt, Rihanna, Heidi Klum gibi isimlerin vazgeçemediği İbiza, bu yıl da yıldızı parlayan yerler arasında. 

MESSİ MALİKANE SATIN ALDI

Son olarak Barcelona'nın efsane futbolcusu Lionel Messi, İbiza'dan malikane aldı. Arjantin'deki yakınlarının yaz tatillerini İbiza'da geçirmesini isteyen Messi malikaneye 5 milyon dolar ödedi.

Her yıl yaz tatilinin bir bölümünü İbiza'da geçiren Messi, eşi Antonella Roccuzzo ile balayı öncesi tatilini de bu özel tatil bölgesinde yaptı.

Ünlü futbolcunun yatırım ekibi, geçen yıl bir rapor hazırlayıp İbiza'da otel satın alması için bir öneride bulunmuş ve Messi'nin bu konuda birkaç görüşme yaptığı ve İbiza'da gelecek yıl iki otel alacağı da iddialar arasında.