Kampanyalı Projeler
30 Ara 2013 11:14 Son Güncelleme: 10 Oca 2019 00:47

Merkez Zekeriyaköy’de yeni yıl kampanyası

Ortadoğu Grup'un Merkez Zekeriyaköy projesinde yeni yıla özel fiyat avantajları ve ödeme seçenekeleri sunuluyor

Merkez Zekeriyaköy’de yeni yıl kampanyası
Ortadoğu Grup,  Zekeriyaköy’ün en değerli arazilerinden birinde inşa ettiği Merkez Zekeriyaköy projesinden ev almak isteyenlere cazip ödeme koşullarıyla benzersiz fırsatlar sunuyor. Yeni yılın bu ilk kampanyasında tamamı peşin veya banka kredili ödemelerde kaçırılmayacak fiyat avantajları Merkez Zekeriyaköy’den ev almak isteyenleri bekliyor. Kampanya kapsamında peşinatı bölmek ya da düşük taksitlerle ödeme yapmak da mümkün.

Ortadoğu Grup, İstanbul’un insan tabiatına en uygun yaşam alanı Zekeriyaköy’de inşaatını sürdürdüğü Merkez Zekeriyaköy projesinden, ev sahibi olmak isteyenlere yeni yıla özel bir kampanya düzenledi. Kampanya kapsamında farklı ödeme bütçelerine sahip konut alıcısı için avantajlı seçenekler oluşturuldu. Buna göre tamamı peşin veya yüzde 25’i peşin, kalan kısmı banka kredili ödemelerde dikkat çekici fiyat avantajları sağlandı. Ayrıca konut alıcısına peşinatını küçük taksitlere bölerek ödeme ve ara ödemeli modellerle banka taksit tutarını düşük tutma imkanı da tanındı.
Hesabınıza uygun ödeme alternatifleri

Ortadoğu Grup İcra Kurulu Başkanı Mehmet Gür, “Düzenlediğimiz kampanya sayesinde, şehrin yoğun temposundan huzurlu ve özlenen bir yaşama geçmek isteyenlere büyük kolaylıklar sunuyoruz. Zekeriyaköy, dokusu itibariyle İstanbul gibi yoğun tempolu bir metropolde yaşayan çoğu insanın oturmak istediği bir bölge. Merkez Zekeriyaköy’le insanlara özledikleri bu yaşama kavuşma fırsatı sunuyoruz” dedi. Kampanyadan yararlanıp Merkez Zekeriyaköy’den ev alacaklara bir de KDV avantajı sunduklarını belirten Gür, “2+1 çatı dubleksi ve 3+1 bahçe dubleksi dairelerimizde, günümüz mevzuatı gereği yüzde 8 olan KDV tutarı, projemizden ev alanlar için yüzde 1 olarak uygulanıyor.  Böylece ev sahiplerimiz yüzde 7’lik KDV avantajından da ekstra faydalanmış olacak” açıklamasında bulundu. Merkez Zekeriyaköy’ün fiyatı, konumu ve sunduğu standartlar itibariyle çok özel bir proje olduğunu ve bu konuda da iddialı olduklarını dile getiren Mehmet Gür, Zekeriyaköy’de yaşamak isteyen herkesi projeyi görmeye ve kampanyadan yararlanmaya davet etti.

Mehmet Gür’ün verdiği bilgiye göre Zekeriyaköy’de 25 bin 360 metrekare alanda inşa edilen Merkez Zekeriyaköy, 106 konuttan oluşuyor. Projede 2+1 çatı dubleksi dairelerin büyüklüğü 140 metrekareyken, 3+1 bahçe dubleksi dairelerin büyüklüğü ise 176 metrekare ile 200 metrekare arasında değişiyor. Merkez Zekeriyaköy’de 2+1 çatı dubleksi dairelerin fiyatı 698 bin 500 lira, 3+1 bahçe dubleksi dairelerin fiyatı ise 1 milyon 19 bin liradan başlıyor.

İhtiyaç duyduğunuz her şey elinizin altında

Zekeriyaköy Çarşısı’na 700 metre yürüme mesafesinde bulunan ve Zekeriyaköy’ün iki ana giriş yolu üzerinde konumlandırılan Merkez Zekeriyaköy, eşsiz konumuyla öne çıkıyor. Yanı başında yer alan Göçmen’s Ranch Binicilik Kulübü ve Zekeriyaköy Spor Kulübü, binicilikle veya tenisle ilgilenenlere yaz – kış benzersiz bir keyif sunuyor. Merkez Zekeriyaköy, yapımına başlanan ve “Modern İpekyolu” olarak tanımlanan üçüncü boğaz köprüsü Yavuz Sultan Selim’e, Kuzey Marmara Otoyolu’na, Sarıyer - Çayırbaşı Tüneli’ne ve Hacıosman-Taksim Metrosu’na da kolay ulaşılabilir bir konumda yer alıyor. Merkez Zekeriyaköy, Büyükdere Caddesi’ne 11 dakika, Maslak’a 15 dakika, Mecidiyeköy’e ise sadece 25 dakika mesafede bulunuyor.

0212 202 7 111        
www.merkezzekeriyakoy.com