Konut Haberleri
06 Ağu 2014 14:09 Son Güncelleme: 10 Oca 2019 01:38

Merkez Zekeriyaköy'de peşinatsız konut kampanyası

Zekeriyaköy'de 106 bağımsız birim olarak Ortadoğu Group tarafından hayta geçirilmekte olan Merkez Zekeriyaköy projesinde peşinatsız ve düşük faiz oranları ile konut sahibi olmak mümkün

Merkez Zekeriyaköy'de peşinatsız konut kampanyası
Ortadoğu Grup tarafından hayata geçirilmekte olan Merkez Zekeriyaköy projesinde Ağustos ayı sonuna kadar geçerli olacak kampanya ile peşinatı teslimde ödemek mümkün. 2+1 çatı dubleksi dairelerin 733 bin liradan, 3+1 bahçe dubleksi dairelerin ise 1 milyon 70 bin liradan başlayan fiyatlarla satıldığı projede uygun peşinat, düşük faiz oranları ve taksitlerde daire sahibi olunabiliyor. Sadece yüzde 5 ön ödeme yapılan projede peşinatsız ödeme planı seçeneği de bulunuyor.

Merkez Zekeriyaköy Sosyal Donatıları
Merkez Zekeriyaköy'ün açık sosyal tesisinde Mini Golf Sahası, Tenis Kortu, Basketbol Sahası, Açık Hava Fitness Alanları, Çiçek Bahçeleri, Pergolalar, Açık Yüzme Havuzları, Güneşlenme Terasları, Dinlenme Alanı ve Süs Havuzları yer almakta olup kapalı sosyal tesis alanında ise Fitness Club'ın yanı sıra Pilates Salonu, Saunalar, Bilardo Odası ve Cafe bulunuyor. Projede ayrıca özel kapalı Çocuk Oyun Odası ile birlikte açık alanda Oyun Parkları, Çocuk Yüzme Havuzuna ve Meyve Bahçeleri de mevcut.

Merkez Zekeriyaköy Ulaşım
Zekeriyaköy Çarşısı'na 700 metre yürüme mesafesinde bulunan Merkez Zekeriyaköy, Kilyos'a ise tam 5 dakika uzaklıkta yer almakta olup inşa aşamasında olan üçüncü boğaz köprüsü Yavuz Sultan Selim'e, Kuzey Marmara Otoyolu'na, Sarıyer - Çayırbaşı Tüneli'ne ve Hacıosman-Taksim Metrosu'na da kolay ulaşılabilir bir konumda yer alıyor. Ayrıca Büyükdere Caddesi'ne 11 dakika, Maslak'a 15 dakika, Mecidiyeköy'e ise sadece 25 dakika mesafede bulunuyor.