Kampanyalı Projeler
02 Ara 2013 11:54 Son Güncelleme: 10 Oca 2019 00:43

Merkez Zekeriyaköy'de kampanya! Çatı dubleksi daireler 349 bin liraya

Ortadoğu Grup, Zekeriyaköy’de inşa ettiği Merkez Zekeriyaköy projesinden ev almak isteyenler için kampanya düzenliyor.

Merkez Zekeriyaköy'de kampanya! Çatı dubleksi daireler 349 bin liraya
Yılın bu son kampanyasında daire bedelinin yüzde 5’lik bölümü ön ödeme şeklinde alınarak yüzde 20’lik peşinat Aralık 2014’e erteleniyor. Daire bedelinin kalan kısmı piyasa koşullarının altındaki maliyetlerle kredilendiriliyor.

İŞTE MERKEZ ZEKERİYAKÖY EVLERİ!

Ortadoğu Grup, İstanbul’un insan tabiatına en uygun yaşam alanı Zekeriyaköy’de inşaat çalışmalarını tüm hızıyla devam ettirdiği Merkez Zekeriyaköy projesinden ev sahibi olmak istenler için eşsiz bir kampanya düzenledi. Konut alıcısına büyük finansal avantajlar sunan 2013’ün bu son kampanyasında daire bedelinin yüzde 5’lik bölümü ön ödeme şeklinde alınıyor ve yüzde 20’lik peşinat Aralık 2014’e erteleniyor. Kalan kısım içinse anlaşmalı olarak çalışılan bankalardan piyasa koşullarının altında maliyetlerle kredi kullanma imkanı sunuluyor. Yılsonu kampanyası kapsamında tamamı peşin ve peşinatı ertelemeden yapılan banka kredili ödemelerde ise çok cazip fiyat avantajı sağlanıyor.

Bütçenize göre ödeme sistemi

Ortadoğu Grup İcra Kurulu Başkanı Mehmet Gür, “Yılın bu son kampanyasından yararlanıp sadece evinizi değil, hayatınızı da değiştirebilirsiniz. Şehrin gürültüsünden uzakta, doğanın içinde ve aynı zamanda gelişmelerin de tam ortasında komşularınızla birlikte keyifli bir yaşamın temellerini atabilirsiniz” dedi. Merkez Zekeriyaköy’den ev almak isteyenlere çok farklı ödeme alternatifleri sunduklarını belirten Mehmet Gür, “Ayrıca kampanya türüne göre fiyat avantajları sağladık. Bu sayede bütçenize en uygun ödeme şeklini seçebilirsiniz” diye konuştu. Kampanyadan yararlanıp Merkez Zekeriyaköy’den ev alacaklara bir de KDV avantajı sunduklarını belirten Gür, “2+1 çatı dubleksi ve 3+1 bahçe dubleksi dairelerimizde,  günümüz mevzuatı gereği yüzde 8 olan KDV tutarı, projemizden ev alanlar için yüzde 1 olacak.  Böylece ev sahiplerimiz yüzde 7’lik KDV avantajı yakalayacak” açıklamasında bulundu. Merkez Zekeriyaköy’ün fiyatı, konumu ve sunduğu standartlar itibariyle çok özel bir proje olduğunu ve bu konuda da iddialı olduklarını dile getiren Mehmet Gür, Zekeriyaköy’de yaşamak isteyen herkesi projeyi görmeye ve kampanyadan yararlanmaya davet etti.
Mehmet Gür’ün verdiği bilgiye göre Zekeriyaköy’de 25 bin 360 metrekare alanda inşa edilen Merkez Zekeriyaköy, 106 konuttan oluşuyor. Projede 2+1 çatı dubleksi dairelerin büyüklüğü 140 metrekareyken, 3+1 bahçe dubleksi dairelerin büyüklüğü ise 176 metrekare ile 200 metrekare arasında değişiyor. Merkez Zekeriyaköy’de 2+1 çatı dubleksi dairelerin fiyatı 349 bin 250 dolardan, 3+1 bahçe dubleksi dairelerin fiyatı ise 509 bin 500 dolardan başlıyor.

Üçüncü köprü yolu üzerinde

Zekeriyaköy Çarşısı’na 700 metre yürüme mesafesinde bulunan ve Zekeriyaköy’ün iki ana giriş yolu üzerinde konumlandırılan Merkez Zekeriyaköy, eşsiz konumuyla öne çıkıyor. Merkez Zekeriyaköy, yapımına başlanan ve “Modern İpekyolu” olarak tanımlanan üçüncü boğaz köprüsü Yavuz Sultan Selim’e, Kuzey Marmara Otoyolu’na, Sarıyer - Çayırbaşı Tüneli’ne ve Hacıosman-Taksim Metrosu’na da kolay ulaşılabilir bir konumda yer alıyor. Merkez Zekeriyaköy, Büyükdere Caddesi’ne 11 dakika, Maslak’a 15 dakika, Mecidiyeköy’e ise sadece 25 dakika mesafede bulunuyor.


Merkez Zekeriyaköy satış ofisi

0212 202 7 111        

 www.merkezzekeriyakoy.com