Merak ettiğiniz diziler nerede çekiliyor?

Sezonun başlamasıyla ekranlara dönen dizilere yenileri de eklenince beyaz ekran şenlendi. Peki her hafta hevesle beklediğimiz diziler nerede çekiliyor?

Merak ettiğiniz diziler nerede çekiliyor? - Sayfa 1

Sezonun başlamasıyla ekranlara dönen dizilere yenileri de eklenince beyaz ekran şenlendi. Peki her hafta hevesle beklediğimiz diziler nerede çekiliyor?

111
Merak ettiğiniz diziler nerede çekiliyor? - Sayfa 2

Muhteşem Yüzyıl Kösem Geçtiğimiz sezon Star TV'de Beren Saat ve Hülya Avşar'la başlayan; yeni sezonda ise Fox TV'de, Nurgül Yeşilçay ve Naz Elmas gibi yıldız oyuncularla devam eden Muhteşem Yüzyıl Kösem'in ilk bölümleri Yunanistan'ın Sakız Adası'nda çekildi. İlerleyen bölümler ise Beykoz'daki özel bir sette devam ediyor. Muhteşem Yüzyıl Kösem, dönem dizisi olduğu için çok fazla dış mekan çekimi yapılamıyor.

211
Merak ettiğiniz diziler nerede çekiliyor? - Sayfa 3

Anne Başrollerini uzun bir aradan sonra ekranlara dönen Cansu Dere ile deneyimli oyuncu Vahide Perçin'in paylaştığı Anne dizisinin ilk bölümleri Balıkesir'in, Bandırma ve Erdek ilçelerinde çekiliyor. Çoğu Bandırma ve Erdek sahillerinde yapılan çekimlerin ardından diğer bölümlere İstanbul'daki sette devam edilecek.

311
Merak ettiğiniz diziler nerede çekiliyor? - Sayfa 4

Yeter Farklı konusu ve Pelin Karahan, Yurdaer Okur gibi oyuncuları ile dikkat çeken Yeter dizisinin büyük bir kısmı Zekeriyaköy ve Beykoz'da çekildi. İlerleyen bölümler de yine İstanbul'un farklı semtlerinde çekilmeye devam edecek.

411