Ekonomi
23 Ara 2012 18:10 Son Güncelleme: 10 Oca 2019 00:14

Memur maaşlarına zam müjdesi!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Şahin, Ocak ayından itibaren memur maaşlarında 6 puanlık bir artışın yapılacağını açıkladı.

Memur maaşlarına zam müjdesi!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Şahin, Ocak ayından itibaren memur maaşlarında 6 puanlık bir artışın yapılacağını açıkladı. Şahin “Eğer enflasyonunun üzerinde ise enflasyon farkını da kendilerine vereceğiz" dedi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Şahin , partisinin Safranbolu Kültür  Merkezi'nde düzenlediği toplantıda konuştu.

Şahin, Ocak 2013'den itibaren memur maaşlarında 6 puanlık artış olacağını açıklayarak, şöyle devam etti: "Memurlarımızın maaşlarını azaltmıyoruz. Toplu sözleşme yapıldı. Ocak ayından itibaren maaşlarında 6 puanlık bir artış söz konusu olacak. Eğer enflasyon onun üzerinde ise enflasyon farkını da vereceğiz.

Emeklilerimiz intibak zamlarını önümüzdeki aydan itibaren almaya başlayacaklar. 1 milyon 912 bin 442 SSK emeklisi çıkarmış olduğumuz yasadan yararlanmaya başlayacak. Her yıl bütçemize bunun getirdiği yük 2 milyar 450 milyon TL'dir. Helali hoş olsun. Bunu daha öncekiler yapamadı ama biz yaptık."