Konut Haberleri
19 Eki 2014 14:54 Son Güncelleme: 10 Oca 2019 02:01

Maximoon evleri gelecek yıl teslim ediliyor!

Yalçıntepe İnşaat Maximoon Evleri İstanbul ’un yaşam merkezi olan Bahçeşehir’de açılmış olan Akbatı Avym sizlere sadece 500 metre uzaklıkta konumlandırılıyor.

Maximoon evleri gelecek yıl teslim ediliyor!
Bir ada konsepti ile yapılan Koza park projesi ile karşı komşu olduğunuzu sizler de göreceksiniz. Fransız sokağında damak zevkinize uygun restoranlara ulaşmanın keyfini sevdikleriniz ile paylaşabileceksiniz.

Ted kolejini yanı başına, Okyanus kolejini arkasına alan Maximoon yeni yapılacak Özel Acıbadem Hastanesi ve Özel İsviçre Hastanesi ile yatırım değerini arttırıyor.
Esenyurt Belediyesi tarafından inşa edilecek olan iki meslek yüksekokulu, iki özel üniversite ve Esenyurt Vakıf üniversitesi ile bölgenin imajı daha’ da artmaktadır.

Üstelik Maximoon bulunduğu lokasyon itibari ile Atatürk Havalimanı’na 15 dakika, Tem otoyolunun yeni gişelerine 400metre, E5 karayoluna 5 dakika, İstanbul üniversitesi kampüsüne 5 dakika, İstoç İş Merkezine sadece 10 dakika…Yeni yapılacak olan 3. Havalimanı ana bağlantı yolu projemizin önünden geçmekte olup takriben 15 daikada trafiğe takılmadan ulaşılabilir vaziyette olacaktır. İki tane yeni yapılacak metro istasyonunun tam ortasında yer alan projemiz ve lokasyonumuz yatırım değeri olarak İSTANBUL da yer alan en iyi yatırım ve yaşam bölgesi konumundadır. Ayrıca onaylanan KANAL İSTANBUL projesine olan yakınlığı ile lokal değeri Sizlere geleceğe dair akılcı bir yatırım fırsatı sunmaktadır.

Ayrıca proje bünyesinde; kaliteli konut birimlerini, zengin ve iyi planlanmış spor tesisleri ile sosyal yaşam alanlarını ve açık alışveriş merkezini barındırıyor.
Maximoon Çarşı adı verilecek alışveriş merkezi, 93 mağazadan oluşuyor. Çarşı içinde bir hipermarket de yer alıyor. 2015 sonu teslim edilecek olan projemizde , 60 aya varan firma bünyesinde vade seçeneklerinden faydalana bilirsiniz. Ayrıca kendi ödeme planınızı da firma bünyesinde oluşturabiliyorsunuz.

Çeşitli büyüklükte ve özellikte bir residance bloğu, 93 ticari birimden oluşan arasta tarzı çarşı projesi ve sosyal yaşam alanları ile Maximoon, Bahçeşehir’in nitelikli konut ve lüks yaşam projeleri arasında öne çıkıyor.