Konut Haberleri
04 Ağu 2014 14:39 Son Güncelleme: 10 Oca 2019 01:37

Masal gibi bir oda için tüyolar...

Yatak odanızın büyüklüğüne, modeline göre karyolanıza karar vermelisiniz. Örneğin; yatak başı ve ayak ucu kapalı olan böyle bir karyolada kullanım alanı sadece yanlardan olacaktır. Dolayısı ile küçük odalarda bu tip bir model tercih etmek size yerden kaybettirebilir.

Masal gibi bir oda için tüyolar...
Yatak odası dekorasyonunun merkezini karyola oluşturur. Yatak odanızda yer probleminiz yoksa bu tip bir karyolayı rahatlıkla tercih edebilirsiniz. Tüllerle süsleyebileceğiniz bu karyola ile yatak odanızda masalsı bir hava yaratabilirsiniz.



Romantik bir insansanız bu ferforje yatak karyolası sizin için için doğru seçim olabilir. Özellikle küçük odalarda, hem şık duracak hem de fazla yer kaplamayacak bir model olması nedeniyle tercih edilebilir.



Ufak yatak odalarında bu modeli tercih edebilirsiniz. Yatak başı fazla yer tutmamasına rağmen oldukça görkemli bir görüntüye sahip. Yatağın üç kenarının da açık olması kullanım açısından kolaylık sağlıyor.



Ayak ucuda kapalı olan bu tip karyolalarda yatak örtüsü seçiminde dikkatli olmalısınız. Yatağın kenarlarından sarkan bir yatak örtüsü bu karyolaya uymayacaktır. Böyle bir modelde, yatak örtüsü olarak daha çok yatağın altına katlanabilen modelleri tercih edebilirsiniz.



Sade ve şık bir görüntüye sahip bu tarz bir yatak başı ile karyola kullanmadan da yatağınıza şık bir hava verebilirsiniz.