Konut Haberleri
12 Nis 2016 09:16 Son Güncelleme: 10 Oca 2019 04:11

Marmaray'da yaşanan arıza panik yarattı

Avrupa ile Anadolu yakasını birbirine bağlayan Marmaray'da aksaklık yaşandı. Vatandaşlar arıza anonsuyla birlikte paniğe kapıldı...

Marmaray'da yaşanan arıza panik yarattı
Ulaşım alanında yapılan ve adından sıkça söz ettiren Marmaray, İstanbullu vatandaşların yoğunlukla kullandığı bir ulaşım aracı haline geldi. 

Bugün itibariyle Marmaray'da yaşanan teknik arıza vatandaşları korkuttu. İstanbul'un Avrupa ve Anadolu yakalarını birbirine bağlayan Marmaray, bu sabah raydan çıktı. Yaşanan arıza sonrasında Ayrılıkçeşmesi Üsküdar arası seferi gerçekleştirilemedi. Olay sırasında marmaray'da bulunan vatandaşlar ise Üsküdar durağına yürüyerek ulaştı.

Seferlerin çiftyönlü olarak durdurulduğu ve Marmaray'ı kullanamak için gelen vatandaşların ise diğer ulaşım araçlarına yönlendirildiği olayda Marmaray'ın sitesinden teknik bir arıza olduğu yönünde açıklama yapılırken arızanın nedeni paylaşılmadı.

​Alınan bilgiye göre, Ayrılıkçeşmesi istasyonundan Marmaray'a binen vatandaşlar, teknik arıza anonsu ile raylı sistemden indirilip diğer toplu taşıma araçlarına yönlendirildi. Raylara inip yürümek zorunda kalan yolcular ise duruma tepki gösterdi.