Konut Haberleri
17 Haz 2017 15:05 Son Güncelleme: 10 Oca 2019 05:14

Mardin'e 600 milyon lira yatırım!

Mardin'de Büyükşehir Belediyesi tarafından 600 milyon lira yatırımla kapalı otopark ve yaşam alanı inşa edilecek.

Mardin'e 600 milyon lira yatırım!
Mardin Büyükşehir Belediyesi tarafından kapalı otopark ve yaşam alanı inşa edilecek. İçişleri Bakanlığınca Mardin Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili olarak görevlendirilen Vali Mustafa Yaman, "Çıkardığımız yol haritasıyla belediyemizin 600 milyon liralık bütçesinin her kuruşunu proje olarak hemşehrilerimize yansıtacağız." dedi.

Yaman, yaptığı açıklamada, "sizin sizin çalışıyoruz" sloganıyla Mardin'e güzellikler katmak için uğraş verdiklerini, şehrin sorunlarını bildiklerini belirterek, kentin her yönüyle mutlu olmasını sağlamayı amaçladıklarını  belirtti.

Görevlendirme yapıldıktan sonra vatandaşların sorunlarını çözmek için sahaya indiklerini söyleyen Yaman, "Çıkardığımız yol haritasıyla belediyemizin 600 milyon liralık bütçesinin her kuruşunu proje olarak hemşehrilerimize yansıtacağız. Bu çalışmalardan birisi de otopark ve sosyal yaşam alanlarıyla ilgili." ifadelerine yer verdi.

Araç sayısının her geçen gün artmasından dolayı kapalı otoparkın halkı rahatltacağını belirten Yaman sözlerini şu şekilde tamamladı:

"Belediye olarak bu ihtiyaca cevap vermek için hemen harekete geçtik. Ravza Caddesi'nde yapacağımız 100 araçlık otopark beklentilere cevap verecek. Ayrıca katlı otoparkımızın üstüne inşa edeceğimiz sosyal yaşam alanlarıyla hemşehrilerimiz mutlu olacak."