Konut Haberleri
20 Kas 2016 11:59 Son Güncelleme: 10 Oca 2019 04:50

Mar Yapı'dan yılda 20 bin dolar kira getirili proje!

Mar Yapı ve Rotana ortaklığı G Rotana’da konutlar 290 bin dolardan başlayan fiyatlarla satışa çıktı...

Mar Yapı'dan yılda 20 bin dolar kira getirili proje!
Mar Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Özkök, “Yılda minimum 20 bin dolar kira garantisi veriyoruz” dedi
Körfez'in en büyük otel zincirlerinden Rotana ile Mar Yapı ortaklığında Basın Ekspres Yolu'nda hayata geçirilen G Rotana projesinde konutlar 290 bin dolardan başlayan fiyatlarla satışa çıktı. Rotana'nın Türkiye'ye inandığını ve dünyada ilk kez bir otel projesinde yatırımcı olarak yer aldığını aktaran Mar Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Münir Özkök "Bizim Türkiye'ye güvenimiz yabancıları da teşvik ediyor" dedi. Özkök, "Yatırımcılarımız, tapusunu aldıkları rezidans dairesini 10 yıllık bir sözleşme ile Rotana'ya işletilmek üzere verebilecek. Sözleşme kapsamında iki yıl boyunca yıllık olarak 1+1 rezidanslar için 20 bin, 2+1'ler için ise 25 bin dolar garantisi kapsamında rezidans sahiplerine ödenecek" diye konuştu.

Münir Özkök, toplam 75 milyon dolara mal olan G Rotana projesinin, Arap turistlerin kalabalık aileleriyle konaklama tercihlerine uygun yeni bir konseptte geliştirildiğini söyledi. Özkök, "G Rotana, 152 odalı bir otel ve 153 adet rezidanstan oluşuyor. Yatırımcılarımız, Rotana'nın farklı ülkelerde de kullanılan başarılı bir havuz sistemi olan 'otel apartmanları'na dahil olabilecekler" diye konuştu.

Rotana Group'un Başkan Yardımcısı Selim El Zyr, grubun Ortadoğu, Kuzey Afrika ve Avrupa'da otel yatırımları bulunduğunu hatırlatarak, Türkiye'de ilk projelerini hayata geçirmekten mutluluk duyduklarını ifade etti. Rotana olarak 2020'ye kadar 100 otele ulaşmak istediklerini ve İstanbul'un bu anlamda öncelikli destinasyonları arasında bulunduğunu belirten El Zyr, "Türkiye'de turizme ve ekonomiye güveniyoruz. Hem Rotana hem ortaklarımız için geleceğin çok daha iyi olacağına inanıyoruz" dedi.