Konut Haberleri
06 Mayıs 2016 09:29 Son Güncelleme: 10 Oca 2019 04:18

Mar Yapı'dan Sefaköy'e yeni proje!

İstanbul başta olmak üzere Bodrum gibi şehirlerde birçok markalı projeye imza atan Mar Yapı, Güneşli ve çevresindeki ataklarını sürdürüyor...

Mar Yapı'dan Sefaköy'e yeni proje!
2006 yılında Münir Özkök tarafından markalaştırılan Mar Yapı, Güneşli Konutlar, G Plus, Divan Residence at G Plus ve G Marin Managed By Divan projelerinden sonra yeni bir projeye daha imza atıyor. 

Mar Yapı uzun süredir ruhsat almak için uğraştığı Küçükçekmece Sefaköy'de bulunan arazide geliştirme yapmaya başladı. Sefaköy'de E5'e sıfıt cepheli, Arel Üniversitesi ile Sancak Air'in arasında kalan 19 bin 500 metrekare brüt kullanım alanı olan bir arsanın ruhsatlandırma çalışmaları bitti. Kat karşılığı yapılacak projenin inşaat çalışmaları da hızla başladı. Ofis, ticari ünite ve üstte rezidansların yer alacağı konsept üzerinde olacak. Münir Özkök, daha önce de Sefaköy'ün en büyük AVM'si olan ArmoniPark'ı da inşa etmişti. 



Bir de Güneşli'ye gelecek...

Mar Yapı ayrıca, Güneşli'de bulunan G Plus Residence'ın yanında dev bir konut projesi daha yapıyor. Garanti Bankası'nın eski arazisine yapılacak olan, yeni projenin ismi ise henüz belli değil. G Plus'a komşu konumda bulunan arazide inşaat çalışmaları başladı. Ayrıca projenin çift kule olarak tasarlanması bekleniyor.
Seçil SELEN/EMLAKEKİ.COM/ÖZEL HABER