Konut Haberleri
27 Mayıs 2015 15:30 Son Güncelleme: 10 Oca 2019 02:44

Mar Yapı'da sorunlar bitmiyor

Önde gelen inşaat firmalarından Mar Yapı'da büyük ihmal... Geçtiğimiz yıllarda Darıca GMarin projesini hayata geçiren firmayı vatandaşlar, baştan savma iş yapmak ve sorumsuzlukla suçladı...

Mar Yapı'da sorunlar bitmiyor
Ülkemizdeki gayrimenkul firmaları yerli ve yabancı yatırımcıyı birbirinden iyi projeleriyle kendine çekerken bazı firmalar ise müşterilerini oldukça zor durumda bırakıyor. 

Önde gelen inşaat firmalarından Mar Yapı'nın ciddi bir sorumsuzluğa imza attığı iddia ediliyor. Bir şikayet sitesinde yayınlanan bilgiye göre firma, vatandaşı canından bezdirmiş. 

A.K isimli vatandaş, "8 aydır Mar Yapı'nın Darıca'da yaptığı GMarin sitesinde oturuyoruz. Bu süre içerisinde yaşamadığımız sorun kalmadı" diyen site sakini, yaşanılanları sorumsuzluk olarak nitelendirdi.

"Yaşadığımız en büyük sorumsuzlukta ise eşimin üzerine doğru düzgün monte edilmediğinden yatak odası kapısı düştü" diyen A.K, şöyle devam etti:

"İlerleyen zamanda da ebeveyn banyosunun kapı çıtası düştü. İki kazada şans eseri yaralanmadan atlatabildik ama bu iki durumdan ilki kol veya bacak kırığıyla ikincisi ise baş bölgesine darbe ya da bu çıtanın göze gelmesi sonucu körlüğe neden olabilecek ciddi sorunlardır ama bu durumu Mar Yapı'ya bildirmemize rağmen bu durumla ilgilenmedikleri gibi bir özür dileme zahmetine bile girmediler. Yaptıkları binaları baştan savma yaptıkları gibi sorumluluklarının bilince değiller."