Konut Haberleri
11 Eki 2014 16:33 Son Güncelleme: 10 Oca 2019 01:58

Mar Yapı ortaklığı ile ödüllü proje

Türkiye’nin genç ve dinamik gayrimenkul şirketlerinden Mar Yapı, Güneşli’deki yatırımlarına 30 katlı otel ve rezidans kulesi Tri G ile devam ediyor.

Mar Yapı ortaklığı ile ödüllü proje
Mar Yapı bu kez Ortadoğu, Afrika, Güney Asya ve Doğu Avrupa’nın önde gelen otelcilik zinciri Rotana ile ortaklık yapıyor.

Körfez’in en büyük otel zincirlerinden biri olan Rotana ile yapılan görüşmeler sonucunda sermaye ortaklığı ile hayata geçecek olan Tri G Rotana projesinde, Mar Yapı yüzde 60, Rotana ise yüzde 40 paya sahip olacak.

Mar Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Münir Özkök; “Rotana ağırlama sektöründe bölgede öncü konumda bir firma. Bu iddialı projede böylesi değerli ve uzun süreli bir ortaklığa imza atmak, hem Mar Yapı olarak bizim için önemli, hem de ülke ekonomisine katkısı bakımından değerli” dedi.


Rotana’nın Yönetim Kurulu Başkanı Nasser Al Nowais ise “Türkiye, Rotana için kritik öneme sahip büyüyen bir pazar. Biz de Mar Yapı ile birlikte bu ülkedeki varlığımızı kuvvetlendirmek adına Tri G Rotana projesine imza atmanın heyecanını yaşıyoruz. Çarpıcı tasarımı, sıradışı yaşam alanları ve geniş iş ve sosyal tesisleriyle Tri G Türkiye’nin simgesel projeleri arasında yer alacak” dedi.

Anıtsal tasarıma sahip bina
Suyabatmaz Demirel tarafından, 30 katlı ve tek bir kule olarak tasarlanan Tri G projesi, 2013 yılında MIPIM'de Architectural Review'ın Future Project Awards ödüllerinde birincilik alan anıtsal bir tasarıma sahip. Tamamen üçgen, gökyüzünü işaret eder formda inşa edilecek Tri G Rotana projesi yalın tasarımıyla dikkat çekerken, her katında kullanıcıya yapılmış geniş kullanılabilir alanlarıyla da dikkat çekiyor.