Konut Haberleri
07 Eyl 2016 15:06 Son Güncelleme: 10 Oca 2019 04:38

Manzara Adalar Cityscape Global 2016’da!

6-8 Eylül tarihleri arasında Dubai’de düzenlenen Cityscape Global 2016 Fuarı’na katılan İş GYO, İstanbul’un eşsiz noktalarından birinde konumlanan Manzara Adalar projesini bir kez daha ziyaretçilerle buluşturdu...

Manzara Adalar Cityscape Global 2016’da!
Bölgesel ve uluslararası yatırımcıların, mimar ve tasarımcıların katıldığı dünyanın en geniş ağına sahip uluslararası gayrimenkul fuarı Cityscape Global 2016’ya katılan İş GYO üç gün boyunca Dubai’de en büyük yerel firmaların olduğu ana holde yer alan standında Manzara Adalar projesini sergiledi.?

İstanbul’un en şahane manzarası
İstanbul Kartal’da üçü konut, ikisi ofis ünitelerinden oluşan toplam beş bloğu ve yaşam merkezini kusursuzlaştıracak olan ticari üniteleri ile hayata geçirilen Manzara Adalar projesi, Marmara Denizi ve Adalar manzarasına nazır İstanbul’un eşsiz noktalarından birinde konumlanıyor. Prestijli ödüllere sahip olan dünyaca tanınmış mimarlık firması Perkins Eastman imzalı proje Anadolu yakası karayolu, raylı sistem, hava yolu ve deniz yolu ağının merkezinde yer alıyor. Çevreye değer katıcı nitelikler taşıyan ve bölgenin çehresini değiştirecek Kartal projesi 36.724 m2 arsa üzerinde gerçekleştiriliyor. 640 milyon TL proje değeri olan Manzara Adalar’ın, 2018 yılının ilk çeyreğinde teslim edilmesi öngörülüyor. Projede 1+0’dan 5+1’e kadar değişen konut tipleri, ofis ve ticari nitelikli kullanılabilir alanlardan oluşan farklı seçenekler sunuluyor. Sahil şeridine 1,5 kilometrelik yürüyüş mesafesinde yeşillikler içinde her anı ilham dolu bir yaşam için tasarlanmış proje, İş GYO’nun prestijli projeler kervanında en göz alıcı örneklerden biri olarak yerini alıyor. 

Dünya genelindeki birçok emlak yatırımcısı ve müteahhit firmalarını buluşturan ve katılımların en üst düzeyde olduğu en prestijli fuarlardan biri olan Cityscape ile ilgili olarak, İş GYO Kurumsal İletişim, Satış, Kiralama ve Pazarlama Grup Başkanı Gülfem Sena Tandoğan, “Yabancı yatırımcılarla temaslar kuran ve kurduğu temasları geçen süre içinde de takip eden Şirketimiz, sadece kurumsal değil, yabancı bireysel alıcılardan da talep görüyor. Dubai Cityscape fuarında bu bağlantıları devam ettiriyoruz. Sergilediğimiz Manzara Adalar projesi ile İş GYO’ya gösterilen yoğun ilgiden ve bu etkinlik kapsamında oluşan sinerjiden çok memnunuz” dedi.