Konut Haberleri
03 Nis 2015 12:57 Son Güncelleme: 10 Oca 2019 02:32

Maltepe'ye düşük faizli dönüşüm kredisi

Maltepe Belediyesi ile Türkiye İş Bankası arasında imzalanan “Kentsel Dönüşüm Konut Kredisi Protokolü” kapsamında hak sahiplerine düşük faizli kredi sağlanacak..

Maltepe'ye düşük faizli dönüşüm kredisi
Maltepe Belediyesi ile Türkiye İş Bankası arasında imzalanan “Kentsel Dönüşüm Konut Kredisi Protokolü”kapsamında kentsel dönüşüm projesi çerçevesinde evini veya işyerini yenilemek isteyen vatandaşlara düşük faizli kentsel dönüşüm kredisi verilecek.

Maltepe'de kentsel dönüşümün acilen yapılması gerektiğini belirten Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, İş Bankası ile Maltepe'nin yenilenmesinde, başarılı işlere imza atacaklarına inandığını söyledi.

Maltepe Belediyesi Ana Hizmet Binası'nda düzenlenen imza töreninde konuşan  Türkiye İş Bankası Bireysel Bankacılık Satış Bölüm Müdürü Fehmi Cem Eyüboğlu ise, İstanbul'da 2, Ankara'da ise 1 belediye ile daha kentsel dönüşüm kredisi protokolü imzaladıklarını, düşük faizli kredi uygulamalarını gelecekte yaşanılan ortamın sağlıklı ve estetik olması açısından sosyal sorumluluk projesi olarak gördüklerini söyledi.

Kentsel dönüşüm kredisi ile ilgili bilgi edinmek isteyen hak sahipleirnin İş Bankası'nın “Kentsel Dönüşüm Danışma Hattı” olan 444 24 68 numaralı telefondan bilgi almaları mümkün.