Kampanyalı Projeler
09 Eki 2018 11:17 Son Güncelleme: 10 Oca 2019 05:59

Makyol Gayrimenkul'de hedef büyüttü!

Makyol Gayrimenkul 2018’de iki projesinde yatırım miktarının yüzde 60’ı kadar bir satış cirosuna ulaştı. Genel Müdür Yardımcısı Şahismailoğlu, seneyi bir önceki yıla oranla yüzde %20 ciro artışı ile bitirmeyi hedeflediklerini söyledi.

Makyol Gayrimenkul'de hedef büyüttü!
Yarım asırlık tecrübesiyle gayrimenkul sektörüne yeni bir bakış açısı kazandıran Makyol’un Gayrimenkulden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Kemal Şahismailoğlu, Beylikdüzü’nde teslimlerin yapıldığı Makyol Yaşam projesi ve Bahçeşehir’de inşaatına devam edilen Makyol Santral projesine ilişkin son bilgileri paylaştı. Kemal Şahismailoğlu, Makyol’un 50 yılı aşkın süredir Türkiye’nin taahhüt alanında faaliyet gösteren sayılı markalarından biri olduğunu ve dünyanın en büyük 250 uluslararası taahhüt şirketi arasında yer alarak globalleştiğini belirterek, şunları söyledi:

2019 İLK ÇEYREKTE BİTECEK

“Makyol Gayrimenkul olarak Etiler’deki İTÜ Konutları, Bodrum’daki Doria Evleri’ni yaptık. Ardından Le Meridien İstanbul Etiler, Mövenpick İstanbul Levent ve Bodrum’daki Doria Hotel Bodrum’u ülkemize kazandırdık. Bu süreçte Beylikdüzü’nde ilk markalı konut projemiz Makyol Yaşam’ı teslim ettik. Makyol Yaşam yüzde 95 doluluk oranına ulaştı. Ardından ikinci projemizi Bahçeşehir’de Makyol Santral adıyla inşa etmeye başladık. Makyol Santral’i, 2019 yılının ikinci çeyreğinde bitirerek teslim etmeye başlayacağız. Makyol Santral, 200 milyon TL yatırımla toplam 16 bin 906 metrekare arazi üzerine 1+1, 2+1 ve 3+1 formatlarda 5 blokta 407 daire, 9 villa ve ticari alanlardan oluşan ve adeta ustalık eserimiz diyebileceğimiz bir proje oldu.




YÜZDE 20 CİRO ARTIŞI

2018’de iki projenin yatırım miktarlarının yüzde 60’ı kadar bir satış cirosuna ulaştıklarını belirten Şahismailoğlu, “Öncelikle Makyol Yaşam’dan ev sahibi olanların büyük kısmı, Makyol Santral için birer referans noktası haline geldiler. Bunun da en önemli sebebi Makyol Yaşam’ın aradan geçen zamanda yüzde 100’e yakın kazandırması. Bu çerçevede yılbaşından bu yana Makyol Santral’den ev sahibi yapacak birçok kampanya düzenledik, Emlak Konut’un kampanyalarına dâhil olduk ve yıl son çeyreğini kapsayacak yepyeni bir kampanya hazırlığı içindeyiz. Makyol olarak 2018’i geçen yıla oranla yüzde 20 ciro artışı ile bitirmeyi hedefliyoruz.”