Ekonomi
15 Eki 2020 12:15 Son Güncelleme: 15 Eki 2020 12:19

Maketler hazır! Mezitli Sanayi Sitesi için üye kayıtları başladı

Mersin'in Mezitli ilçesinde kurulması planlanan sanayi sitesi için maket hazırlandı. Üye kayıtlarının başladığı Mezitli Sanayi Sitesi maket üzerinden görücüye çıktı.

Maketler hazır! Mezitli Sanayi Sitesi için üye kayıtları başladı

Mezitli Sanayi Sitesi maketi ile görücüye çıkarıldı. Mezitlide yapılması planlanan sanayi sitesi için üye kaydı devam ediyor. Mezitli Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanı ve MHP Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Bünyamin Önel, "Maket üzerinden siteyi tanıtarak esnafımızın fikir sahibi olmasını sağlıyoruz. Üye kaydımız devam ediyor." dedi. 

Bünyamin Önel, Mezitli Sanayi Sitesi'nin bitmiş halini merak edenlere ve işyeri sahibi olmak isteyenlere yönelik hazırlanan maketi tanıttı. Mezitli'de herkesin tarafından bir ihtiyaç olduğu kabul edilen yeni sanayi sitesi görücüye çıktı. Sanayi sitesinin bitmiş halini gösteren maketler, kooperatif binasında esnafın beğenisine sunuldu.

Mezitli Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanı ve MHP Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Bünyamin Önel, Mezitli Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi üye kayıtlarının devam ettiğini bildirdi.

Başkan Önel, "Yapılacak olan sanayi sitesinin yapımı bittiğinde nasıl bir görünüme sahip olacağı hakkında fikir sahibi olunabilmesi için sanayi dükkânlarının bitmiş halini gösteren maketi esnafımızın beğenisine sunduk." dedi.