Spor
11 Ara 2016 23:02 Son Güncelleme: 09 Oca 2019 20:43

Maçın ardından

- Denizlispor Teknik Direktörü Sarıyer: "Pozisyona girdik ama biz değerlendiremedik, rakibimiz değerlendirdi"- Ümraniyespor Teknik Direktörü Sözeri: "Şehitlerimize, gazilerimize saygısızlık olmasın diye bu maçın teknik yorumunu yapmak istemiyorum"

Maçın ardından

DENİZLİ (AA) - TFF 1. Lig'de Ümraniyespor'a sahasında 2-0 mağlup olan Denizlispor'un teknik direktörü Namık Kemal Sarıyer, pozisyona girdiklerini ama değerlendiremediklerini söyledi.

Sarıyer, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, ilk olarak İstanbul'da düzenlenen terör saldırısında şehit düşenlere Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diledi ve terörü kınadığını ifade etti.

"Türkiyemiz bunlara layık değil, güzel günler görmek istiyoruz." diyen Sarıyer, şunları kaydetti:

"Maça bu üzüntülü ortamda başladık. Zamansız sakatlıklar oldu. Bu da bizim oyunumuzu etkiledi. Gol ararken, Ümraniyespor ikinci golü buldu. Beraberliği yakalamak istiyorduk. Son dakikada yediğimiz gol, tamamen direncimizi kırdı. Ümraniyesporlu oyuncuları kutluyorum. Centilmence bir müsabaka oldu, sarı kart dahi çıkmadı."

İstatistiklere bakıldığında beraberliklerin çok olduğu bir ligin oynandığını dile getiren Sarıyer, "Bu da takımlar arasında bir fark olmadığını, dengeli bir lig olduğunu gösteriyor. Pozisyona giren, değerlendiren takım o gün için galip geliyor veya berabere kalıyor. Pozisyona girdik ama biz değerlendiremedik, rakibimiz değerlendirdi. Onları da kutluyoruz." şeklinde konuştu.

- Ümraniyespor cephesi



Ümraniyespor Teknik Direktörü Erkan Sözeri de dün yaşanan terör saldırısında şehit olanlara Allah'tan rahmet, yaralılara acil şifalar diledi.

Şehitlerin mekanlarının cennet olmasını dileyen Sözeri, "Ailelerine sabır diliyorum. Gerçekten sözün bittiği yer. Ülkemiz üzerinde oynanan oyunları inşallah bütünlükle, birliktelikle hep beraber bertaraf edeceğiz. İnşallah bu olaylar bir daha yaşanmaz. Ben Denizlispor'u ve kendi oyuncularımı kutluyorum. Dünkü yaşanan olaydan dolayı şehitlerimize, gazilerimize saygısızlık olmasın diye bu maçın teknik yorumunu yapmak istemiyorum." diye konuştu.