Güncel
03 Ara 2020 18:00 Son Güncelleme: 03 Ara 2020 22:24

Limak İnşaat'ın sahibi ve TFF Başkanı Nihat Özdemir koronavirüse yakalandı

Türkiye'de koronavirüsün ikinci dalgası ağır hasar veriyor. Limak İnşaat'ın sahibi ve TFF Başkanı Nihat Özdemir koronavirüse yakalandığı açıklandı.

Limak İnşaat'ın sahibi ve TFF Başkanı Nihat Özdemir koronavirüse yakalandı

LİMAK İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Özdemir'in koronavirüse yakalandığı açıklandı. Türkiye'nin büyük inşaat şirketlerinden olan ve dev kamu projelerinin bir çoğunda yüklenici firma olarak yer alan LİMAK'ın Yönetim Kurulu Başkanı ve Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Nihat Özdemir'in koronavirüs test sonucunun pozitif olduğu duyuruldu.

Türkiye'de koronavirüs vaka sayısı her geçen gün artmaya devam ederken Türkiye Futbol Federasyonu TFF Başkanı ile Limak İnşaat sahibi Nihat Özdemir'in de koronavirüse yakalandığı açıklandı. 

Yıldırım Demirören'in istifa etmesinin ardından TFF Başkanı olarak seçilen Limak İnşaat'ın Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Özdemir'in koronavirüs test sonucunun pozitif çıktığı duyuruldu. Konu hakkında TFF resmi internet sitesi üzerinden yapılan açıklamada "TFF Başkanı Sayın Nihat Özdemir’in yaptırdığı Covid-19 testi pozitif çıkmıştır. Genel sağlık durumu iyi olan Başkanımızın tedavi ve karantina süreci başlamıştır. Başkanımıza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, sağlığına kavuşarak bir an önce aramıza dönmesini temenni ediyoruz" ifadelerine yer verildi.