Konut Haberleri
13 Oca 2013 15:30 Son Güncelleme: 10 Oca 2019 00:15

LifeCity Suites'te yüzde 20 İndirim!

Gökil İnşaat imzası ile Beylikdüzü’nde yükselen 5 yıldızlı otel konforundaki Life City Suites'te yüzde 20 indirim fırsatı!

LifeCity Suites'te yüzde 20 İndirim!

Kısa bir süre için % 20 indirimle satışa sunulan, Gökil İnşaat imzalı Life City  5 yıldızlı otel konseptinde inşa edildi.

16 ayrı tipte toplam 169 özel süitten oluşan Life City Suites’te, deniz manzaralı teras ve süitleri yüksek standartlardaki site güvenliğini düşük aidatlarla sunuyor.

Life City Suites sahiplerinin keyifli bir hayat  sürmesi için her şey düşünülmüş.
 

Tüm alanlarda sınırsız Wi-Fi hizmeti, Cafe – dinlenme / sohbet ve toplantı alanları, çocukların güvenle oynayabileceği  trafik olmayan çocuk oyun alanları, terasta yürüme parkuru, yazlık sinema, açık yüzme havuzu, Türk Hamamı, Sauna, SPA, Fitness, Squash Salonu gibi bir çok sosyal imkandan yararlanma ayrıcalığı sağlıyor.

LifeCity Suites lokasyonuyla da Hava alanı ,Hastane ,Avm, Okul gibi kurumlara ulaşımı kolay, İstanbul’un düzenli  yapılanan ve her geçen gün değerlenen semti Beylikdüzü Beykent’te yer alıyor.

Jet Grout teknolojisiyle yapılandırılmış sağlam zemininde sevdiklerinizle güvenle yaşayabileceğiniz Suite’lere  yeni yıla özel %20 indirim imkanıyla sahip olabilirsiniz.