Ekonomi
15 Eki 2015 10:29 Son Güncelleme: 10 Oca 2019 03:35

Liderlerin toplanma merkezi belli oldu!

Antalya’nın Serik ilçesinde 15-16 Kasım tarihlerinde 20 ülke liderinin katılacağı G20 Zirvesi’nin yapılacağı salon belirlendi. Liderler, Regnum Carya Golf & SPA Resort’un 2 bin metrekarelik ‘Carya’ salonunda dünya sorunlarını konuşup karar verecek

Liderlerin toplanma merkezi belli oldu!
Dışişleri Bakanlığı’nın koordine ettiği zirvenin düzenleneceği otelin yanısıra, ülke liderleri ve heyetlerinin kalacağı 28 otelin bulunduğu alan, yüksek güvenlikli alan olarak ilan edildi.
Dünya liderleri, G20 zirvesi için 1 milyon metrekare alana yayılan Regnum Carya Golf & SPA Resort’ta biraraya gelecek. Dünya liderlerini bir masa etrafında toplayacak bu otelde çalışmalar titizlikle yürütülüyor. Yaklaşık 1 yıl önce açılan ve teknolojik donanımıyla akıllı ve çevreci bina özelliğine sahip Regnum Carya Hotel’de zirvenin yapılacağı salon da hazır hale getirildi. Regnum Carya’nın Genel Müdürü Geylan Dursunoğlu, liderlerin, bu salonda karar alacağını kaydetti. Dursunoğlu, “Ekipman, teçhizat olarak hazırız. Şu anda büyük bir çalışma yapılıyor. Bunun detayları kasım ayı başında otelimize bilgi olarak verilecek ve biz de buna göre tüm teknik altyapıyı hazırlayacağız. Toplantı salonunun şekli, saat kaçta salonun hazır olacağı, hangi toplantılar yapılacağı daha sonra  belli olacak” diye konuştu.