Konut Haberleri
27 Ağu 2017 15:04 Son Güncelleme: 10 Oca 2019 05:23

Levent'te icradan satılık villa!

İstanbul İli, Beşiktaş İlçesi, Rumeli Hisarı Mahallesi, Levent Mevkii'nde yer alan villa icradan satışa çıkarıldı.

Levent'te icradan satılık villa!
İstanbul İli, Beşiktaş İlçesi, Rumeli Hisarı Mahallesi, Levent Mevkii'nde yer alan 674,67 metrekare yüzölçümlü villa icradan satılıyor.

11 milyon 500 bin TL

Satışa konu olan taşınmaz için belirlenen bedel 11 milyon 500 bin TL. Özellikleri :Satış konusu gayrimenkul, İstanbul, Beşiktaş ilçesi, Rumeli Hisarı Mahallesi, Karanfil Sokak No.l2'de bulunan Tapuda 1482 ada, 23 parsel numarasında kayıtlı bulunan 674,67 m2 lik arsa üzerindeki taşınmazın tamamı niteliğindedir.

İlan şöyle

Halen işyeri/ofis olarak kullanılmaktadır. Betonarme Karkas Statik Sistemde inşa edilmiştir. Dış cephesi sıvalı akrilik boyalı, pencereleri ısıcamlı ve pvc doğrama dır.Keşif esnasında davaya konu taşınmaz gezilip görülmüştür. Etrafı duvar ve demir doğrama parmaklıkla çevrili bahçe içerisinde bodrum kat +zemin kat +normal kat + Çatı arası kattan müteşekkildir. Bahçeye raylı ferforje kapıdan girilmektedir. Araçların da girebildiği bu kapıdan sonra villaya camlı alüminyum doğrama kapıdan geçilmekte ve bu geçilen zemin katta 2 oda bulunmaktadır. Mermer basamaklarla inilen bodrum katında 4 oda ve 2 wc, dahili merpenle çıkılan normal katta 2 oda bulunmaktadır. Çatı katı ardiye olarak kullanılmaktadır. İskan amaçlı projelendirilen yapı sonradan tadilatla ofis amaçlı yapıya dönüştürülmüştür. Zemin kaplamalarında seramik kullanılmıştır. Duvarları alçı saten boyalıdır.1. sınıf malzeme/işçilikle inşa edilen villa kaloriferli olup yaklaşık 12 yaşında ve 430,00 m2 kapalı alana sahiptir. Üst kattan deniz görmektedir.Rağbet gören bir semttedir. İstanbul'un en uzun caddesi olan Büyükdere Caddesine yürüme mesafesindedir. Toplu taşıma vasıtası metroya yakın konumdadır.