Kyle Jenner'dan peş peşe emlak yatırımları

Dünyada kendi servetini kazanan en genç milyarder Kylie Jenner, gözünü emlak imparatoriçeliğine dikti. Geçtiğimiz haftalarda 36 milyon dolara malikane alan Jenner bu defa 15 milyon dolarlık devasa bir mülk satın aldı.

Kyle Jenner'dan peş peşe emlak yatırımları - Sayfa 1

Dünyada kendi servetini edinen en genç milyarderler listesinde ilk sırada yer alan Kylie Jenner, şimdi de emlak imparatoriçesi olmak istiyor. En son birkaç hafta önce 36 milyon dolarlık ev alan reality show yıldızı, bu defa 15 milyon dolarlık devasa bir mülk aldı.


14
Kyle Jenner'dan peş peşe emlak yatırımları - Sayfa 2

EN GÜVENLİSİNDE YAŞIYOR

Jenner, çoğunlukla 2016’da satın aldığı Hidden Hills’teki 12 milyon dolarlık malikanesinde kalıyor. Burası emlak uzmanlarına göre piyasadaki en özel ve güvenli mülklerden biri.

PLAYBOY MALİKANESİ'NE KOMŞU 

Jenner’ın çoğunlukla yaşadığı ev, Los Angeles’ta Holmby Hills, Beverly Hills ve Bel Air’i kapsayan Platin Üçgeni denilen yerin en iyi caddesinde, meşhur Playboy Malikanesi'yle dip dibe bulunuyor.

1700 metrekarelik malikanede yedi yatak odası, 14 banyosu, mutfak ve oturma odalı iki misafir dairesi ve ayrıca özel avlulu iki misafir dairesi yer alıyor. 

Jenner, çoğunlukla kaldığı bu evde zamanını iki yaşındaki kızı Stormi ve bir dargın bir barışık olduğu kızının babası Travis Scott ile geçiriyor. 

Jenner'ın kısa bir süre önce aldığı 36 milyon dolarlık evi... 

Jenner, lüks evinin havuzundan fotoğraflar paylaşmayı ihmal etmiyor.

24
Kyle Jenner'dan peş peşe emlak yatırımları - Sayfa 3

ÖNCE 36 MİLYON ŞİMDİ DE 15 MİLYON DOLAR

22 yaşındaki ABD’li reality show yıldızı, birkaç hafta önce satın aldığı 36,5 milyon dolarlık Hornby Hills malikanesinin ardından şimdi de 15 milyon dolarlık yeni bir eve yatırım yaptı.

Jenner’ın evi aldığı kişinin adı bilinmezken, 2018 yılında evin sahibinin ünlü şarkıcı Miley Cyrus olduğu biliniyor. Cyrus, mülkü, atlarını barındırdığı pastoral bir çiftlik olarak kullanmıştı.

34
Kyle Jenner'dan peş peşe emlak yatırımları - Sayfa 4

DEVASA MÜLK

Mülk, 20 bin metrekarelik dev bir araziye yayılmış durumda. Bu da evin Hidden Hills bölgesindeki en büyüklerden biri olduğunu gösteriyor.

1600 metrekarelik malikanenin 12 araçlık garajı, misafirhanesi, ahırı, tam zamanlı güvenlik sağlamak için koruma kulübesi, tenis kortu ve havuzu bulunuyor. 

Kylie Jenner, aynı zamanda 13,5 milyon dolarlık bir başka Beverly Hills malikanesinin ve California ilçesi La Quinta’daki Palm Desert tatil köyünde bir arazinin de sahibi.

44