Sektörel
31 Eki 2013 00:51 Son Güncelleme: 10 Oca 2019 00:37

KYK, Turkeybuild Ankara Fuarı’nda yalıtım çözümlerini tanıttı

Turkeybuild Ankara Fuarı’na katılan KYK Yapı Kimyasalları, su ve ısı yalıtımıyla ilgili yönelik katılımcıları bilgilendirdi

KYK, Turkeybuild Ankara Fuarı’nda yalıtım çözümlerini tanıttı
Türkiye'nin önde gelen yapı kimyasalları üreticileri arasında yer alan KYK Yapı Kimyasalları, 24 - 27 Ekim tarihleri arasında Ankara Congresium, ATO Kongre ve Sergi Sarayı'nda düzenlenen Yapı Fuarı'ndaki yerini aldı. Sektörün en son ürün ve hizmetlerini sergileme ve takip etme olanağı sunmanın yanında uluslararası bir iş geliştirme platformu olarak öne çıkan Yapı Fuarı'nda, KYK Yapı Kimyasalları özellikle su ve ısı yalıtımındaki yapısal problemlere yönelik önerilen çözümlerinin tanıtımını gerçekleştirdi. 
 
Fuar ile ilgili bilgi veren KYK Yapı Kimyasalları Yönetim Kurulu Başkanı Onur Sürmeli, “Sektörün en son ürün ve hizmetlerini sergileme ve takip etme olanağı sunmanın yanında uluslararası bir iş geliştirme platformu olarak öne çıkan Yapı Fuarı'nda, özellikle su ve ısı yalıtımına yönelik çözümlerimize odaklandık. Tanıtımlarımız yapısal problemlere yönelik önerdiğimiz çözümler bazında gerçekleşti. Bu çözüm içerikli teşhirlerimizde de birçok ürünü bir arada göstererek fuarın açık alanındaki KYK Eğitim Tırı ile ürünlerimizin katılımcılara tanıtma fırsatı bulduk” diye konuştu.