Konut Haberleri
28 Ağu 2017 09:03 Son Güncelleme: 10 Oca 2019 05:23

Kurban Bayramı'na özel kredi imkanı!

Kurbanlık ve bayram alışverişi başladı. Bankalar da her yıl düzenli olarak hayata geçirdikleri Kurban Bayramı kampanyalarına start verdi. İşte bankaların faiz oranları ve kampanyaları...

Kurban Bayramı'na özel kredi imkanı!
Her yıl olduğu gibi bu yıl da bankalar Kurban Bayramı kampanyaları için hummalı bir yarışa girdi.

İş Bankası’ndan 5 binden 100 bin TL’ye kredi imkanı

Türkiye İş Bankası, yaklaşan Kurban Bayramı öncesinde, yıllardır süregelen ve artık bankayla özdeşleşmiş Geleneksel Bayram Kredisi Kampanyası ile bireysel tüm ihtiyaçlar için değişik vade ve tutarlarda kredi seçenekleri sunuyor. 6 Eylül’e kadar devam edecek kampanyada, 48 ay vadede günde 5 TL’ye 5 bin TL’den 100 bin TL’ye kadar farklı vade ve tutarlarda kredi imkanından yararlanılabiliyor.

Yapı Kredi’den günde 10 TL’ye 10 bin TL kredi

Yapı Kredi
’nin 7-31 Ağustos’ta geçerli olan bireysel ihtiyaç kredisi kampanyası ile günde 10 TL ödeyerek toplam 10 bin TL tutarında kredi kullanılabiliyor. Bayram tatili öncesinde nakit ihtiyacı için kampanyadan faydalanmak isteyen müşteriler, kredi başvurusunu Yapı Kredi Mobil, Yapı Kredi İnternet
Şubesi ya da Yapı Kredi şubelerinden yapabiliyor.

DenizBank’ta faiz oranı yüzde 0,99’dan başlıyor

DenizBank, Kurban Bayramı’na özel ihtiyaç kredisi kampanyasını tüm müşterilerine duyurdu. Tüketiciler, aylık yüzde 0,99’dan başlayan faiz oranları ve 48 aya varan vadelerle ihtiyaç kredisi

Şekerbank’tan esnaf ve işletmelere özel kredi

Şekerbank, bayram kampanyasıyla hem esnaf ve işletmelerin hem de bireysel müşterilerin finansman ihtiyacını karşılıyor. Banka, esnaf ve işletmelerin bayram öncesi artan nakit ihtiyaçları için 250 bin TL’ye kadar finansman sağlıyor. 3 ay taksit erteleme imkanı ve 36 aya varan vadelerin bulunduğu kampanyada, avantajlı bankacılık işlem paketleri de yer alıyor.

QNB Finansbank’ta taksitler günlük 15 TL’den başlıyor

QNB Finansbank Kurban Bayramı Kredisi kampanyasında müşteriler günde 15 TL’den başlayan taksitlerle 15 bin TL’ye kadar kredi kullanabiliyor. Üstelik QNB Finansbank müşterilerine, ödemelerine 3 ay sonra başlama fırsatı sağlıyor ve 48 aya kadar vadeli kredi kullandırıyor.

Fibabanka’dan 10 numara bayram kredisi

Fibabanka, bayram yaklaşırken artan her türlü nakit ihtiyaçlar için uygun koşullarda kredi imkanı sağlıyor. Kampanya kapsamında günde 10 TL taksitle 10.000 TL tutarlı kredi kullanılabileceği gibi farklı vade ve tutarlar ile de müşterilerin ihtiyaçlarına özel çözümler sunuluyor.

ABank’ta yüzde 1,25 faiz oranı uygulanıyor

ABank’ın geleneksel ihtiyaç kredisi kampanyasında, yüzde 1,25’ten başlayan faiz oranları ile 48 aya kadar değişen vade seçenekleri sunuluyor.

Akbank'ta ödemeyi 2018'e kadar erteleme fırsatı

Akbank’ın bayram kredisinde vade 48 ay. Bayram kredisini yüzde 1,29’dan başlayan faiz oranı ile sunan banka, kampanya kapsamında kredi kullanan müşterilerine taksitlerini 2018’e kadar erteleme imkanı da sağlıyor.

Garanti'de faiz oranları, yüzde 1.29'dan başlıyor

Garanti Bankası
’nın Kurban bayramı kampanyasında müşteriler, yüzde 1,29’dan başlayan faiz oranı ve 48 aya varan vade fırsatıyla ihtiyaç kredisi kullanabiliyor. Bankanın örnek ödeme tablosunda 25 bin TL’lik 48 ay vadeli kredisinde aylık takstit tutarı 770,60 TL’ye geliyor.

Burgan Bank'ta tutar sınırlaması yok

Burgan Bank
’ın 3 ay taksit erteleme ve 48 aya kadar vade imkânı sunan Bayram Kredisi’nde tutar sınırlaması da bulunmuyor. Burgan Bank Bayram Kredisi’ne Eylül ayı sonuna kadar başvurulabilecek.